Lorella Flego v spodnjem perilu, ki ga je izbrala zase, to pa je res prizor in pol!

Lorella Flego v spodnjem perilu, ki ga je izbrala zase, to pa je res prizor in pol! (foto: Zen) Zen
12. 10. 2021

Pokazala je, kako se bo grela v hladnih dneh in ob tem spomnila na ženstvenost.

Voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego vsekakor soustvarja modne trende in rada pokaže, kakšne kose izbere zase. Tokrat je presenetila z lepimi prizori, na katerih jo lahko občudujemo v udobnem, modnem in funkcionalnem spodnjem perilu, v katerem jo v hladnih dneh zagotovo ne bo zeblo.

Hajdi Korošec Jazbinšek je gumijaste škornje kombinirala tako, da boste ostale odprtih ust, zagotovo jih boste hotele nositi tudi ve!

Kljub temu, da je perilo bolj športnega videza, je Lorella v njem še kako privlačna. "Ženstvenost zame pomeni srečo in svobodo. Srečo, da smo to, kar smo, ne glede na  obliko našega telesa ali številko oblačil," je ob tem spomnila vedno elegantna Lorella.

In ima še kako prav: srečna ženska je tista, ki se sprejme točno takšno, kakršna je. Lorella je že med takimi, in dejstvo, da se je sprejela, se odraža tudi v njeni drži, pogledu, gracioznosti in eleganci. K temu vzpodbuja tudi druge dame in jim s svojimi zapisi in prizori pomaga odkriti lepoto v sebi. Zato ni nič čudnega, da velja za vzornico, ki jo številne posnemajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego