Lorella Flego verjetno že pokazala najlepšo belo obleko tega poletja in ta pridih luksuznosti bo všeč mnogim

7. 7. 2023
Deli
Lorella Flego verjetno že pokazala najlepšo belo obleko tega poletja in ta pridih luksuznosti bo všeč mnogim (foto: Zen)
Zen

Voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego ne skriva, da obožuje poletje in z njim tudi modne kombinacije, ki so lahkotne, a obenem elegantne in takšne, da bi jih imele mnoge rade v svojih omarah.

Lorella Flego, priljubljena voditeljica, je znana po svoji strastni ljubezni do mode in redno razveseljuje svoje sledilce z navdihujočimi modnimi kombinacijami. Njene sanjske in brezčasne stilske izbire bi želele mnoge ženske posnemati in jih imeti v svojih omarah. Tudi to poletje ni izjema, saj je že nosila nekaj izjemnih kosov, ki bodo zagotovo odmevali še dolgo časa. Posebej izstopa njena nedavna bela obleka, ki je že postala ena izmed zvezd tega poletja.

Bela obleka, ki jo je nosila Lorella, je vsestranski kos, primeren za številne priložnosti. Ne glede na to, ali jo kombinira s elegantnimi dodatki ali bolj sproščenimi športnimi čevlji, vedno izžareva prefinjenost in stil. Ta bela obleka je tako privlačna, da nikoli ne ostane neopažena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Lorella je s svojo izbiro že zdaj postavila visoko letvico za najlepšo belo obleko tega poletja. Njena sposobnost, da izbere kose, ki so hkrati elegantni in modni ter da jih zna nositi s samozavestjo, je izjemna. Njen modni pečat je tako poseben, da se mnoge navdihujejo na njenem Instagram profilu in iščejo ideje za svoje modne kombinacije in različne dodatke, ki včasih naredijo piko na i.

Moda ima moč, da izrazi našo osebnost in izžareva naše notranje žarke. Lorella je prava mojstrica, ko gre za to, da izrazi svoj edinstven stil in navdihuje druge. Lorella je znana po tem, da rada nosi večno eleganco, a se enako dobro znajde tudi v bolj športnih modnih kosih, ki jih prav tako odlično pristajajo.

Lorella Flego svoje sledilke uči, da je moda izraz umetnosti in način, kako izražamo svojo individualnost in to ji gre zares dobro od rok.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika. Slovenec, ki je dokazal, da s talentom in trdim delom lahko posežeš po sanjah in da tuji jezik ni ovira.

Bonus video: Podkast z Anabel.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik