Lorella Flego vnovič presenetila v kopalkah in pokazala, da je njena postava izklesana

Lorella Flego vnovič presenetila v kopalkah in pokazala, da je njena postava izklesana (foto: ZEN) ZEN
18. 8. 2020

To poletje je res polno presenečenj ...

Najprej zato, ker si nihče ni predstavljal, da bo moral budno spremljati epidemiološke razmere - če se bo hotel odpraviti kam na oddih. Koronavirus je vplival na vse pore našega življenja, seveda tudi na počitnice in previdno izbiro destinacij.

Marsikdo se je tudi opogumil in naredil kakšno reč, ki je doslej ni prav pogosto počel. Seveda so med takimi osebami slavni in znani, saj nas je v tej sezoni marsikatera zvezdnica presenetila, ko se je pojavila v drzni opravi, ki je pri njej doslej nismo bili vajeni. A nič za to, prijetna presenečenja so vedno dobrodošla.

Zagotovo nas je presenetila modna poznavalka Lorella Flego, ki sicer ne slovi po temu, da bi pogosto pokazala svoje telo v kopalkah. To poletje pa je naredila izjemo in  razveselila svoje oboževalce. Večkrat je objavila slike v različnih modelih kopalk in razkrila svojo izklesano postavo. Tokrat je izbrala bikinke s črno belim potiskom, videz pa je dopolnila s slamnikom in z dolgo, belo jopico.

Jasno je, da lepotica skrbi zase, saj je kljub temu, da je mamica, njen pas ozek, noge pa vitke in lepo oblikovane. Če pa to ni za pohvalo ... Pa nič ne rečemo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summertime is always the best of what might be. 💛

A post shared by @ lorellaflego on