Lorella Flego z mislimi že v Ameriki

Lorella Flego z mislimi že v Ameriki (foto: Lost Production) Lost Production
Vir: Story
26. 4. 2015

Velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego si rada vzame čas za družino in sproščeno uživa v prijetnih in toplih pomladnih dneh.

"Sem popolnoma poletni človek in resnično uživam samo takrat, ko so dnevi občutno daljši in je zunaj toplo. Kot vsako leto se zelo veselim dopusta in poletja, letos pa še posebej čutim pomlad in imam občutek, da sem kar upočasnila tempo in si vzela več časa zase ter družino. Sploh so vikendi ključnega pomena, ker navadno izklopimo vse in uživamo po različnih prestolnicah, včasih pa tudi doma. Že to, da telefon ne zvoni in me elektronska pošta preprosto ne zanima, pomeni veliko," razkrije Lorella in doda, da že intenzivno načrtuje poletni dopust v ZDA, kamor se rada vrača vsako leto.

"Lahko rečem, da sem z eno nogo že čez lužo. Vmes imamo še kar nekaj prostih dni, saj se bo produkcija oddaj Bleščica zaključila konec maja, zadnje so na sporedu junija in bo torej precej časa za odklop. Ugotavljam, da najbolj uživam takrat, ko sem na poti po svetu, in me tako prevzamejo različne kulture, običaji, tudi hrana in, jasno, moda, ki jo opazim na vsakem koraku." Voditeljica svoje zasebnosti ne razkriva rada, a je vseeno za nas naredila izjemo in spregovorila tudi o hčerkici Sofii. "Zelo uživam v vlogi mame in čas, ki ga preživljam s Sofio, je zelo dragocen. Všeč mi je njena igra, kako gleda na svet, kako raste in postaja vse bolj radovedna. Skupaj okrašujeva dom, pečeva piškote in ustvarjava stvari iz barvitega papirja. Najbolj so ji všeč ročna dela in uživa s črkami.

Prejšnji teden je začela pisati, tako da imamo zdaj polno hišo papirja, na katerem piše 'Sofia', 'Mama', 'Tata', prav tako seveda imena njenih prijateljev," pove v smehu in nam za konec razkrije, da ob vseh televizijskih, modnih ter drugih obveznostih neizmerno uživa tudi pri prav posebnem projektu modne svetovalke: "V tem trenutku zelo uživam v vlogi 'personal shopper' oziroma modne svetovalke. Gre za zelo zabavno storitev, ki jo izvajam v Cityparku. Spoznala sem ogromno žensk, z njim je vedno barvito in zanimivo, ker skupaj raziskujemo trende po trgovinah in ugotavljamo, kaj jim pristaja. Nekatere si želijo spremembe, druge želijo samo popraviti stil, vsekakor je med nami vzdušje čudovito."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story16/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 16/2015

Story 16/2015, od 16. 04. 2015