Lorella Flego: Za hčerko piše seznam daril

Vir: Lea
17. 11. 2011

Modrooka voditeljica je bila pretekli teden službeno v New Yorku, kjer je poleg številnih modnih obveznosti ekskluzivno za svojo modno oddajo Bleščica obiskala tudi vrhunsko modno revijo Donatelle Versace za H&M.

‘’Modni dogodek je bil vsekakor nepozaben, saj vsi poznamo Donatellino modno natančnost, ki jo zahteva na svojih revijah,’’ nam pove Lorella in nadaljuje: ‘’Bližajo se praznični dnevi, tako da se moji datumi vodenja družabnih prireditev v decembru že veselo polnijo.

Lahko razkrijem, da bom za silvestrski večer tradicionalno v igralnici Perla, kjer že vrsto let vodim program. Morda se bo nekaterim zdelo nenavadno, a na odru ter v družbi Goričanov in prijateljev iz sosednje Italije zelo uživam. V bistvu smo skozi leta postali kot ena velika družina.

Božič pa je povsem druga zgodba, takrat bom vsekakor doma z družino, kot pridna kuharica bom spekla nekaj dobrega in se veselila božičnega vzdušja. Ne dvomim, da bo moja punčka Sofia dobila veliko daril, saj že zdaj pišem seznam, ki mu ni videti konca. (smeh)’’

Priporočamo