Lorella Flego: zapeljiv blišč Milana

Vir: Nova
23. 9. 2009

Modna lepotica Lorella Flego, ki je eden od najbolj iskanih obrazov za vodenje medijskih prireditev, nam je premierno raz­krila letošnje novosti v svoji oddaji Bleščica ter nam z veseljem zaupala, da je že pripravila kovčke za tradicionalni obisk tedna mode v Milanu.

»Novost v oddaji je, da bomo v studiu občasno gostili modne oblikovalce, oblikovalce nakita, čevljev, torbic in podobno in v kratkem klepetu prikazali njihov pogled na delo,« razkrije Lorella in nadaljuje: »Vpeljali smo tudi novo rubriko, ki se imenuje Ustvarjamo. V njej predstavljamo ljudi, ki se amatersko ukvarjajo z modo: kreirajo obleke, nakit, klobuke, stvari iz porcelana, decoupage in podobno. Zanima nas vse, kar je lepo in ustvarjalno, in odkrili smo že ogromno zanimivih talentov, kar je bilo za našo ekipo veliko in pozitivno presenečenje.«

Kot zanimivost dodajmo, da bo Lorella le dan po izidu naše revije s svojo televizijsko modno ekipo odpotovala v Milano na teden mode, kjer si bodo ogledali številne modne revije in za ljubitelje modnih novosti pripravili zanimive prispevke za njeno modno oddajo.