Lorella Flego znova pokazala, kaj je prava eleganca, samo poglejte si te čudovite čevlje

Lorella Flego znova pokazala, kaj je prava eleganca, samo poglejte si te čudovite čevlje (foto: Zen) Zen
31. 10. 2020

Ne samo, da sledi modnim trendom, tudi postavlja jih!

To lahko vsakič znova ugotovimo, ko modno poznavalko in priljubljeno voditeljico vidimo v javnosti ali pa si ogledamo njene objave na družbenih omrežjih. Na sliki, ki nam je tokrat padla v oči, je Lorella očarala s čudovitimi in elegantnimi salonarji, v katerih so njene čvrste noge videti še zapeljivejše in daljše.

Preberite še: Lorella Flego z brezčasnim jesenskim stajlingom pokazala, kaj je prava eleganca: To boste hotele imeti v omari

Čevlje je kombinirala z obleko v nežni barvi pudra z zanimivim, podaljšanim ovratnikom, ki je videti kot šal. Seveda k taki opravi pristoji nakit, Lorella pa se je tokrat odločila za vpadljivo ogrlico in več zapestnic, kar je njenemu brezhibnemu videzu dodalo malce sproščene nagajivosti.

Ob tem je v angleščini zapisala, da s pomočjo kreditne kartice lahko v teh časih opravlja spletne nakupe v njenih priljubljenih trgovinah, hkrati pa je opozorila na danes nekolikanj pozabljeno dejstvo. "Leta 1973 ženska ni mogla dobiti kreditne kartice brez privoljenja njenega moža ali očeta. Hvala bogu, da sem se rodila pozneje."

Priporočamo