Lorello Flego skrbi za mamo

Lorello Flego skrbi za mamo (foto: Lost Production) Lost Production
Vir: Nova
17. 4. 2018

Odnos med njo in mamo Isabello je že leta nekaj posebnega, saj nam je Lorella razkrila, da ti ravno besede staršev, ki ti želijo najboljše, dajo velikokrat v življenju misliti oz. nakažejo tisti pravi korak.

Tako se nas je pred dnevi zelo dotaknil zapis na Lorellini modni spletni strani Glitter.si. Pod naslovom Na koncu si sam, v rubriki Lorellin svet, je zelo čustveno razkrila, da je mami v teh spomladanskih dneh zdravje malce ponagajalo, kar jo je popolnoma prestrašilo in ji dalo kot hčerki veliko misliti.

Lorella Flego: Skrbi jo  za mamo

"In glej ti, kako se zna življenje poigrati z mano, ko ravno na dan odhoda v tujino odpeljem mamo v bolnišnico in poslušam njena utrujena pljuča, na katerih se je ustavila pljučnica. In kot film se mi zavrti življenje, s klofuto me zapelje v preteklost, ko še nisem bila mama, temveč samo hčerka, bosa na afriških tleh, z nasmehom do ušes in tvojo varno roko v moji. Ko so bile stvari samo divje zelene in neskončno modre, ko je glasba poskrbela, da zaspim, in je tvoj glas pel pesmi, ki sem jih danes na pol pozabila. Pomislim samo, da nisem odrasla ženska, pustite me pri miru, sem še vedno tvoja hčerka in prestrašena punčka, nič drugače kot takrat, ko sem jih imela pet," je v nadvse čustvenem zapisu iskrena Flegova.

"Občudujem tvojo moč in pogum, pa tudi tvojo trmo, ki me včasih prav spravlja ob živce, ampak takšna si, borka s svojimi principi, in ženska, ki mi je vedno znala pokazati pot. Ta slika se mi kar usede v možgane in v trenutku je tako, da dobijo stvari drugačno pomembnost. Postanejo blede. Gledam jih že v daljavi in niti ne dišijo po zanimivem. Tukaj in zdaj je edino, kar šteje. To, da sva bili pravočasni in se bo vse še rešilo, je edino, kar šteje, in prvič v življenju pomislim, da imaš 80 let in mi ta številka ni več všeč, ker jih je v mojem srcu morda le 50 ali niti ne. Rada bi te samo stisnila, objela, poljubila, a ne upam, ker moram biti močna zate."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Lost Production, Zen

Priporočamo