Lucienne in Milan Lončina: Ostala brez primorske vile

Lucienne in Milan Lončina: Ostala brez primorske vile (foto: arhiv revije Nova) arhiv revije Nova
24. 8. 2016

Ankaranska kristalna vila zakoncev Lončina, ki je v vsej svoji mogočnosti vidna na slovenski obali v Kolombanu, naselju nad Ankaranom, je v minulih dneh spet polnila poslovne medije in dnevnike.

Skozi slike in podatke je časnik Finance razkril vile, ki se tako ali drugače prodajajo po skoraj neverjetnih cenah, ter vzroke za njihovo prodajo. Tako smo iz prve roke izvedeli, da ankaransko vilo zakoncev Lončina po novem prodaja NLB oz. njena hčerinska družba Pro-Rem za 1,3 milijona evrov (brez davka), ki skozi tekst razkrije, da je bila nekoč v lasti zakoncev Milana in Lucienne Lončina, ki naj bi bila po ogledu spletnega portala www.g-ream.com v njej zgolj kot najemnika vile.

Mi smo se seveda obrnili tako na Lucienne kot Milana, da bi izvedeli kaj več o tem, kakšna je realna prihodnost vile oz. zakaj je prišlo do tako nizke cene prodaje luksuzne vile, ki se na spletnem nepremičninskem portalu Nepremičnine.net še vedno preverjeno prodaja za vrtoglavih 3,5 milijona. Žal se zakonca na naša sporočila in klice nista odzvala in se očitno zavila v popoln medijski molk.

Tekst: Alojz Petrovčič
Foto: Sašo Radej, arhiv Nove