Lucienne Lončina čedalje več nastopa v tujini

12. 7. 2013 | Vir: Story
Deli
Lucienne Lončina

Nepozabna nekdanja žirantka oddaje Slovenija ima talent in ne nazadnje mednarodno priznana pianistka in pevka Lucienne Lončina je letošnji poletni oddih zaradi številnih obveznosti preložila na jesenske dni.

Mi smo lepo Lucienne, ki je v zadnjih mesecih videti kot iz škatlice, saj je izgubila kar nekaj kilogramov, vprašali, kako preživlja poletne dni. Obenem pa zaslišali, kako to, da je videti naravnost pomlajena in nadvse sveža v teh vročih poletnih dneh.

"Moje poletne počitnice so kot vsako leto do zdaj preložene. Pa ne zato, ker ne bi vedeli, kam na oddih, a sem takrat prav zaradi turistične sezone najbolj zasedena z nastopi, tako na slovenski obali kot v Avstriji in Dubrovniku in še kje drugje," nam je razkrila Lucienne in nadaljevala:

"Letos je sezona, kar zadeva Slovenijo in dogovore, zelo počasna. Nisem pa odvisna zgolj od domačega trga, čedalje več nastopam v tujini na najrazličnejših dogodkih za vse okuse in generacije. Lahko se pohvalim s koncertom, ki ga bom imela na beneškem Jazz Festivalu v drugi polovici julija, kar ni uspelo še nobenemu izvajalcu iz Slovenije. Tako glede na letošnjo pestro udeležbo (Chic Core, Keith Jarrett, Glenn Miller Orchestra) tem pripravam posvečam veliko časa in vaj, saj bi kot vedno rada svoj nastop opravila na najvišji glasbeni ravni."

Zasvojena z zumbo

Svetlolasa pianistka pa si kljub številnim obveznostim vzame tudi nekaj trenutkov zase, ki jih, kot pravi, najraje izkoristi ob svojem domačem bazenu doma, kjer ima popoln mir.

"V teh poletnih dneh zelo uživam v domačem bazenu. Ob prostih večerih se včasih udeležim zumbe na prostem, saj sem, priznam, z njo popolnoma zasvojena. Predvsem pa po novem zelo pazim na prehrano. Izogibam se hrani, ki vsebuje belo moko in hidrogenirana olja. V tej vročini me najbolj nahranijo in osvežijo smutiji, različne vrste sadje in bogate solate," doda za konec Lucienne in nam v smehu prišepne:

"Kot navadno se bomo z družino, ki je prav tako med poletjem prezasedena (s hčerino glasbeno kariero - Clea & Kim), odpravili na dopust jeseni, bolj natančno konec septembra. Kam, pa naj ostane skrivnost."

Alojz Petrovčič za revijo Story

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač

Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2013

Story Story 29/2013, od 10. 07. 2013