Lucienne Lončina: Ima nagajive prstke

14. 11. 2011 | Vir: Nova
Deli
Lucienne Lončina se je kot žirantka v šovu Slovenija ima talent gledalcem močno prikupila. V letošnji sezoni pa so jo zamenjali z mlajšo, balerino Ano Klašnja.

Ko beseda pri glasbenikih nanese na seks, si nekatere lahko z lahkoto predstavljamo v postelji: flavtistka k ustnicam pač prisloni 'flavto', harfistka verjetno najbolje ustvarja na 'ljubavnem tepihu' … Le kakšna 'umetnica' je potem v postelji šele Lucienne Lončina, ki obvlada klavir, brenka na kitaro, piha v flavto in celo v angleški rog? No, nekatere podrobnosti je razkril kar njen mož …

Lucienne ni znana le kot najlepša žirantka v oddaji Slovenija ima talent, ampak tudi kot odlična pevka in pianistka. Še več, na svoji spletni strani ima celo zapisano, da je primerna ravni petih zvezdic hotelskih igralnic in luksuznih križark.

No, tega se očitno zavedajo tudi pri projektu Varna pot, saj so jo povabili za svojo ambasadorko. Lepa Angležinja, ki je kot glasbenica nenehno na cesti, pa je z veseljem potrdila, da bo opozarjala ljudi na pomen ohranjanja varnosti v cestnem prometu.

Kot češnja na vrhu smetane pa Lu v sodelovanju z Urošem Peričem pripravlja dobrodelni koncert, na katerem bosta zaigrala štiriročno, ob tem pa se seveda pojavljajo ugibanja, kakšni so Luciennini prstki v postelji. So tudi tako gibčni in hitri kot na klavirskih tipkah? Kdo bi bil bolj primeren za odgovor na to vprašanje kot njen mož Milan?! »Starejša je, hitrejši so njeni prstki, pa tudi vse bolje jih kontrolira. Pri njej niso roke nikoli utrujene,« se skrivnostno zasmeje Milan.

Več v reviji Nova.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave