Lucienne Lončina in Brane Kastelic: Kaj se plete med njima?!

31. 3. 2010 | Vir: Lea
Deli

Očitno je, da je med žirantoma Slovenija ima talent Branetom in Lucienne kemija! Njunih pogledov in dotikov pač ni mogoče spregledati ...

Pozornost sta najprej zbudila v prvi oddaji novega šova, saj so kamere zabeležile, da sta se nenehno spogledovala, dokaz, da je med njima več kot očitno ‘energija’, pa je prišel, ko ju je kamera ujela v sobi za počitek. Tam sta sedela na kavču, Luciennine noge pa so bile pri Branetu. In kot da to še ne bi bilo dovolj, je Brane masiral njena utrujena stopala – pa čeprav kot žirantka ves čas sedi in tako stopal in gležnjev pravzaprav sploh ne obremenjuje.

Brane je že dolgo znan kot šarmer, ki zna vsaki ženski popihati na dušo. Seveda to ne bi bilo nič takega, če ne bi bil – poročen, torej ravno tako kot Lucienne, ki je za moža vzela Slovenca. V drugi oddaji Slovenija ima talent pa ju to očitno ni preveč oviralo, saj je Brane izkoristil vsak možen trenutek, da se je dotikal Lucienne – tudi po golih ramenih –, a tudi ona ni preveč zaostajala – ko je Branko Čakarmiš popustil Lucienne in sporočil, da gre mladi imitator Michaela Jacksona v drugi krog, je bila žirantka tako navdušena, da je pritisnila ‘lupčka’ Branetu, pa čeprav bi si ga v tem primeru bolj ‘zaslužil’ Branko.

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač