Opa! Pred časom je bila žirantka šova Slovenija ima talent, zdaj pa je videti takole, kakšna se vam zdi?

3. 1. 2024
Deli
Lucienne Lončina (foto: Mimi Antolovič)
Mimi Antolovič

Moramo priznati, da se nam zdi, da se ji leta niti malo ne poznajo!

Nekatere dame res imajo srečo - leta minevajo, ne da bi se jih kaj dotaknila. Med nje zagotovo spada svetlolasa Lucienne Lončina, ki smo jo dodobra spoznali v šovu Slovenija ima talent, v katerem je bila ena od žirantk, družbo pa sta ji delala Branko Čakarmiš in Brane Kastelic.

Številni se sprašujejo, kaj se zdaj dogaja z njo, in sodeč po objavah na njenem Facebook profilu se ima zelo lepo - pa tudi videti je tako. Pred novim letom je objavila fotografijo, na kateri stoji ob klavirju, in zaželela lepe praznike. Ob tem je nosila obleko iz bleščečega se materiala, ki razkriva njene čvrste noge.

"Prijateljem in družini želim srečno novo leto ter veliko miru in ljubezni v letu 2024," je zapisala Lucienne. S prizora je razvidno, da je te dni preživela v Avstriji, natančneje v Kitzbühelu.

Zagotovo se je tudi sama v najdaljši noči lepo zabavala, morda je tudi kaj zaigrala, saj - poleg tega, da ima čudovit glas - obvlada tudi igranje klavirja. Očitno je, da Lucienne lepo skrbi zase in zdi se, da je še vedno v glasbenih vodah.

Nekaj časa je bila glavna pianistka v hotelu Kempinski Palace v Portorožu, zdaj pa je na družbenih omrežjih napisano, da je trenutno v Avstriji - kar niti ne čudi. Tuji glasbeni trgi so večji od našega in ima zagotovo več možnosti in priložnosti za udejstvovanje na tem področju.

Vsekakor ji številni privoščijo vse dobro, saj je gledalcem s svojim žirantskim delom pogosto popestrila večer in jim narisala nasmešek na obraz. Gledalci so jo spoznali leta 2010, ko je šov Slovenija ima talent čisto obnorel Slovenijo. Takrat je zmagala 7-letna Lina Kuduzović, ki je postala doslej najmlajša zmagovalka šova.

Preberite še:

Ima 90 let, a izgleda 30 let mlajša! Skrivnost čudovitega videza Joan Collins (in njen trik za hujšanje)

Tako je zdaj v domu Darje Gajšek, njena dnevna soba je res impresivna!

Bonus video: Dr. Metka Kuhar je v tokratni epizodi Modre sobe gostila odvetnika Zorana Stankića Rupnika, strokovnjaka z občutljivim pristopom pri pravnem zastopanju in zaščiti otrok, ki so se znašli v težavnih, pogosto travmatičnih okoliščinah. Zoranova kariera obsega različne, a medsebojno povezane vloge kolizijskega skrbnika, pooblaščenca otrok žrtev v kazenskih postopkih, zagovornika mladoletnih storilcev kaznivih dejanj, člana strokovnega sveta v Hiši za otroke, člana skupine za spremembo Družinskega zakonika.