Lucienne Lončina: Magnet za turiste

10. 8. 2010 | Vir: Nova
Deli
Ankaranski viri so nam zaupali, da se je pevka varno sončila tudi ob svojem bazenu ankaranske vile, kjer je bila oblečena v zelo modne barvite kopalke.

Stroga žirantka Lucienne Lončina, ki je z nastopom v zabavni oddaji Slovenija ima talent požela val navdušenja po vsej Sloveniji, v teh vročih dneh ne miruje.

Iz skritih virov smo izvedeli, da si je po številnih julijskih glasbenih nastopih po Sloveniji vzela 14 dni zase in družino, saj jo konec avgusta čaka poln termin dnevnih nastopov v portoroški hotelski verigi LifeClass, natančneje znameniti slaščičarni Central.

»Lucienne je odlična glasbenica, da o njenih glasovnih sposobnostih ne govorimo. Naši in tuji gostje hotela so zelo zadovoljni, saj je kot pianistka po programu dostopna vsem. Všeč nam je, da je kljub izjemni medijski priljubljenosti ostala nevzvišena in prijetna glasbenica. Zato smo jo z veseljem povabili, da naše goste glasbeno razvaja tudi v avgustu v sklopu hotela v večerih z imenom Poletje z zvezdami,« so nam zaupali odgovorni v LifeClassovih hotelih, ki so nad glasom in stasom Lucienne popolnoma navdušeni.