Lucienne Lončina: "Napihnila si jih je!"

30. 5. 2011 | Vir: Nova
Deli

O njenem oprsju se je že veliko pisalo, a vedno znova je zanikala, da je imel pri tem prste vmes kakšen lepotni kirurg, čeprav hkrati odkrito priznava, da nima nič proti lepotnim popravkom in da je na primer o botoksu že resno razmišljala.

Lucienne je zaradi svoje prepoznavnosti in vsestranskosti (poje, igra na klavir) zelo zaželena gostja na najrazličnejših prireditvah in na eni izmed zadnjih, ko je nastopila v ljubljanskem parku Tivoli na prireditvi Migamo za zdravje žensk, je marsikdo osupnil nad bogastvom njenega dekolteja

Vitka postava in dolge noge so Luciennin zaščitni znak, za njeno oprsje pa se zdi, da postaja vse večje. Marsikdo ji to veličino zavida, a našla se je tudi obiskovalka, ki je brez dlake na jeziku med Lucienninim nastopom zabrusila: »Kaj ugibate, napihnila si jih je pač! Saj ni prva, zadnja pa sploh ne.«

Res so postale lepotne operacije čedalje pogostejše, vse več je tudi zasebnih ambulant lepotnih kirurgov, doktor Marjan Fabjan ima tako že pravo pravcato verigo po Sloveniji. Pri ženskah je med najbolj pogostimi posegi prav povečava oprsja in tako, kot so bili nekoč priljubljeni čudežni modrčki, se danes že mlade punce odločajo za lepotne operacije in povečanje oprsja.

V mladosti 'ploh'

Glede Lucienne pa so se znova pojavila ugibanja o njenem oprsju – je naravno ali ni? Lucienne nam je enkrat že zatrdila: »Nisem imela še nobene lepotne operacije, in čeprav se pojavljajo ugibanja o tem, nimam umetno povečanih prsi.« Prav nič bogat pa ni njen dekolte na fotografiji, nastali leta 1986, ko je imela Lu 20 let.

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač