Lucienne Lončina: Nikoli zgoraj brez!

30. 4. 2010 | Vir: Story
Deli
Čeprav je te dni zaposlena, kot ni bila še nikoli, si redno vzame čas zase. Najraje se sprehaja po plaži v Strunjanu ali Piranu.

Pianistka Lucienne Lončina, ki obožuje sončenje, bo letos bolj pazila, kje in kako se bo nastavljala soncu, saj jo, odkar sodeluje v oddaji Slovenija ima talent, prepozna in nagovori vse več ljudi.

Lucienne pravi, da mora živeti ob morju, saj si ne predstavlja življenja brez tega: “Ko sem še živela v Veliki Britaniji, je bilo morje od mojega doma oddaljeno le 30 metrov, zato sem navajena, da zjutraj odprem okno, pogledam po horizontu, hitro ugotovim, kakšno bo vreme in kakšen bo dan, globoko vdihnem svež morski zrak in poskusim misliti pozitivno. To je pravi balzam za dušo.”

Zato ni presenetljivo, da se pianistka rada sonči, čeprav se zaveda, da to ni najbolje za njeno kožo. “Tudi moja mama je prava odvisnica od sonca, tako da sem to verjetno podedovala po njej. (smeh) Srečna sem že, če si lahko privoščim 30 minut sončenja na dan. Kadar pa nisem zaposlena, si doma privoščim popoldansko sončenje in kopanje. Seveda pa kožo vedno zaščitim z visokim faktorjem, še posebej na obrazu. In nikoli nisem na soncu več kot uro ali dve hkrati,” nam je zaupala.

Dodaja pa, da bi jo zelo težko ujeli, da bi se sončila zgoraj brez: “Nerada se sončim zgoraj brez. Britanci v nasprotju z Nemci tega ne maramo preveč. Nisem ekshibicionistka, zato imam raje tistih nekaj krpic.”