Lucienne Lončina: "Nisem šla pod nož"

3. 6. 2011 | Vir: Story
Deli

Pred kratkim se je spet začelo šušljati, da naj bi si glasbenica in žirantka v oddaji Slovenija ima talent Lucienne Lončina povečala oprsje. Čeprav svetlolaska ne želi govoriti o svojem telesu, zagotavlja, da so njene prsi takšne, kakršne so vedno bile.

Kmalu za tem, ko je celotna Slovenija spoznala glasbenico Lucienne Lončina kot žirantko v oddaji Slovenija ima talent, so se že pojavila prva ugibanja o tem, ali so njene prsi na­ravne ali umetne.

Glasbenica, ki je vedno brez dlake na jeziku, je hitro utišala govorice: ''Nisem imela še nobene lepotne operacije, in čeprav se pojavljajo ugibanja o tem, nimam umetno povečanih prsi.''

Tako je nekaj časa vladalo zatišje, pred kratkim pa je Lucienne nastopila v ljubljanskem parku Tivoli na prireditvi Migamo za zdravje žensk. V reviji Nova so pisali, da naj bi marsikateri obiskovalec osupnil nad velikostjo njenega dekolteja, ki naj bi bil še večji kot ponavadi. V reviji so celo objavili stare fotografije iz leta 1986, ko je bila Lu stara 20 let in ni imela tako bujnega oprsja, kot ga ima danes.

Čeprav je glasbenica vedno iskrena in pripravljena spregovoriti o marsičem, pa pravi, da na vprašanja o svojem telesu in plastičnih operacijah ne bo odgovarjala. ''Z mediji in slovensko javnostjo ne želim govoriti o svojem telesu. Ne želim se pogovarjati o plastičnih operacijah, saj je moje oprsje tako, kot je vedno bilo. Nič se ni spremenilo in nisem šla pod nož,'' je na kratko povedala Lucienne.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave