Lucienne Lončina: Prodaja luksuzno vilo?!

18. 1. 2011 | Vir: Nova
Deli
Šokirana nad novico

Svetlolasa in prsata mednarodno uveljavljena glasbenica Lucienne Lončina že 18 let živi in dela v Sloveniji. V Novi smo tudi ekskluzivno predstavili prestižno vilo v osrčju Ankarana, v kateri Lucienne prebiva z družino. Pred dnevi nas je presenetila novica, da naj bi zakonca Lončina mogočno vilo na spletnem nepremičninskem portalu Nepremičnine.net prodajala za vrtoglavih 3,5 milijona evrov.

Seveda smo takoj poklicali Lucienne, da nam pojasni, zakaj je njihova pravljična vila, za katero je večkrat priznala, kako je vsa družina navezana nanjo, zdaj naprodaj. Sprva zelo zmedena glasbenica sploh ni dojela, kaj jo sprašujemo.

»Kakšno hišo prodajamo? Mi lahko prosim posredujete link, kjer bi si lahko ogledala, da zvem, o čem govorite? Osebno sem šokirana in mislim, da bi moral mož Milan Lončina pojasniti, za kaj gre,« je bila odločna Lucienne v telefonskem pogovoru in nam obljubila, da nas v kratkem pokliče nazaj.                  

A poklical nas je kar njen mož, primorski poslovnež Milan Lončina, ki nam je brez ovinkarjenj, ali gre ali ne gre za prodajo družinske vile, zaupal:

»Gre za stvari poslovne narave. Kar je objavljeno na internetu, nima nobene zveze z dejansko prodajo vile. Agencija Veda Invest, ki jo kot nepremičninski vodja vodim jaz, je slike naše družinske vile Lončina objavila na svetovnem spletu – ne zaradi prodaje, ampak zaradi pridobivanja informacij potencialnih kupcev, ki si želijo tako ali drugače kupiti višji nepremičninski standard na slovenski obali. Kajti ko prava stranka pokliče na eno od spodaj izpisanih telefonskih številk in se zanima za tako drago nepremičnino, se ti klici vežejo name. Priznam, to je že nekaj let pri meni komercialno zasnovan projekt, ki je po videnih letnih rezultatih za agencijo tudi zelo uspešen.«

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač