Lucienne Lončina: Telo izklesala za novo sezono talentov

Vir: Story
28. 1. 2011

Pevka in pianistka Lucienne Lončina se je že začela intenzivno pripravljati na novo sezono resničnostnega šova Slovenija ima talent, kar vključuje tudi skrb za videz.

‘’Telovadba je zelo pomemben del mojega urnika. Ker že od nekdaj redno telovadim, zdaj v bistvu ne telovadim več, ampak samo pazim, da manj jem,’’ pove iskreno, a hkrati priznava da se tudi ona včasih malo poleni in ne telovadi redno in da v hladnejših mesecih, kot je na primer veseli december, tudi ona pridobi kakšen kilogram.

Glasbenica je prepričana, da je del šovbiznisa tudi to, da je izvajalec videti dobro in da skrbi za videz. ‘’Lahko si najboljši igralec ali pevec na svetu, a če si videti obupno, kdo te bo želel gledati? (smeh) Veliko ljudi posluša glasbo z očmi, zato je tako veliko misic uspešnih v glasbi, še posebej v Sloveniji,’’ razloži v smehu. Doda, da če ne bi bila izvajalka, bi vseeno poskrbela za kondicijo: ‘’Morda ne bi tako intenzivno telovadila, a bi vseeno s tekom, plavanjem ali hojo poskrbela, da se mi dvigne pulz. Mislim, da sta redna telovadba in zdravo telo zelo pomembna za zdrav razum in mišljenje.’’

Nova Story že v prodaji

Story