Lucienne Lončina za mesec dni odhaja v Anglijo

29. 1. 2014 | Vir: Nova
Deli
Lucienne Lončina (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Odlična pianistka in pevka Lucienne Lončina je zelo aktivna ob glasbenih nastopih tudi na drugih življenjskih področjih. Pred dnevi smo Lu, kakor jo kličejo bližnji prijatelji, srečali v koprski dvorani Bonifika, kjer se je s svojo ekipo ženskih članic Lions kluba Portorož Zarja udeležila prav posebnega dobrodelnega dogodka Gol za Edija in Nicka.

Opazili smo, da je bilo Lu na trenutke kar hudo, zato smo jo povprašali, kako sama gleda na te krizne čase, kjer je veliko ljudem treba srčno pomagati tako ali drugače.

"Danes so časi resnično hudi. To opažam čedalje pogosteje," nam kot iz topa pove Lu in nadaljuje:

"Zelo sem vesela, da sem postala članica ženskega Lions kluba Portorož Zarja, ki se resnično trudi prisluhniti in pomagati ljudem v težavah. Letošnja prva akcija Gol za Edija in Nika je bila krasna. Dekleta smo zelo ponosna, da smo se tega dobrodelnega dogodka udeležile in zbrale kar nekaj sredstev, s katerimi bomo vsaj deloma pomagali ljudem v stiskah. Moje osebno mnenje je, da veliko lahko narediš, če si medijsko znana osebnost, in to z veseljem tudi sama brez zadržkov storim."

Ob vprašanju, kaj ustvarja Lucienne v teh zimskih dneh, pa je bila zelo jasna:

"Sem v končni fazi snemanja in priprave novega albuma. Trenutno sem zelo poslovno angažirana v tujini, saj s svojim klavirskim znanjem sodelujem na enem od zimskih smučišč. Si bom pa v kratkem vzela mesec dni za miren obisk družine v Angliji."

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave