Lucienne Lončina: “Zagotovo bo težko”

28. 2. 2010 | Vir: Story
Deli
Lucienne pravi, da bo kot žirantka predvsem pravična, trdna, korektna in pozitivna.

Vrhunska pianistka in vokalistka Lucienne Lončina, ki je glasbeno šolanje dokončala v Londonu, že skoraj dve desetletji živi in dela v Sloveniji. Kdor do sedaj še ni slišal zanjo, jo bo kmalu spoznal kot žirantko v šovu Slovenija ima talent.

»Že po prvih razgovorih z ustvarjalci oddaje na Pop TV sem spoznala, da so se celotnega projekta lotili profesionalno. Želeli so nekaj več, na vseh področjih. To me je zelo razveselilo in z veseljem sem se odločila za sodelovanje,« odgovorarja Lucienne na vprašanje, zakaj se je odločila, da postane članica žirije v oddaji Slovenija ima talent.

Zaradi vloge žirantke v oddaji treme zaenkrat še nima. »Mi sicer nismo tisti, ki vodimo oddajo, to vlogo bosta prevzela Peter Poles in Vid Valič. Kljub temu pa smo tudi žiranti zelo pomemben člen oddaje in prevzemamo veliko odgovornost.«

Vprašali smo jo tudi naslednje: Bi zase rekli, da ste bolj nežna ‘duš’ca’ in boste s težavo odslovili tekmovalce, ki ne bodo mogli v naslednji krog, ali boste trdni in odločni?

»Predvsem bom pravična. Če bom prepoznala talent, bom glasovala za, v nasprotnem primeru ne. Zagotovo bo težko, a tako pač je.«