Lucija Ćirović iskreno o najslabšem in najboljšem nastopu

Lucija Ćirović (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
29. 10. 2014

Igralka in komičarka Lucija Ćirović nam je zaupala, kateri je nastop v njeni karieri  je bil najboljši in kateri najslabši.

"Če moram res izluščiti dva, potem sta to prva dva, ki mi padeta na pamet. Posebno dober je bil lanski nastop na 6. Večeru stand up komedije z Lucijo Ćirović in gosti v Ribnici, kjer sem poleg besednih šal uporabila tudi prirejena besedila pesmi in jih odpela ob spremljavi Ženskega pevskega zbora Spodnja Idrija.

Najslabši pa je bil prednovoletni nastop nekje na Štajerskem, ki je bil prepozno, že zelo okajeno občinstvo je pričakovalo norenje ob polki, prvi gledalec pa je bil od odra oddaljen približno 10 metrov. Ko sem se trudila že kar nekaj časa in je bil odziv skoraj ničeln, sem vprašala občinstvo: Kaj naj še naredim? Naj se slečem??? V odgovor 200-glave množice je vstal en pijan tip in rekel: Groamhn! Ali nekaj podobnega brezpomenskega. Mislim, da ti gledalci še do danes niso izvedeli, da sem nastopala zanje," je bila iskrena Lucija, ki je prepričana da kariera stand up komika traja do smrti.

"Živ dokaz za to je Joan Rivers. V tem odgovoru se skriva drobec črnega humorja v čast pokojne gospe – Joan, vsa čast," je še dodala.

Priporočamo