Lucija Gubenšek: Brazgotin ne skriva več!

Vir: Story
6. 9. 2009

V svetu manekenstva in modelov se vse vrti okoli popolnosti. Kako zelo je to pomembno, je na svoj koži izkusila tudi Lucija Gubenšek. Nekaj časa pred odhodom v ZDA se je namreč v nezgodi hudo porezala s steklom, na desni rami in stegnu pa sta ji ostali veliki brazgotini.

“Zame sta bila to v tistem trenutku velika travma in šok, zaradi tega sem imela probleme sama s seboj. Spomnim se prvega poletja po nesreči, ko sem praktično po vseh trgovinah pokupila vse majice in obleke, ki so imele eno ramo odkrito, drugo pa zakrito. To sem na začetku zelo skrivala, čez čas pa je postalo del mene in veliko moških mi je reklo, da jim je to seksi.  Vedno sem veljala za neki pojem perfekcije, na meni je bilo vedno vse tako, kot mora biti, zato je bilo to zame nekaj groznega, ’’ pripoveduje Lucija, ki se je z brazgotinami pač morala sprijazniti.

Zaradi brazgotine je pozneje v New Yorku izgubila kar nekaj dela. “Ko so me obveščali preko e-pošte, je v vabilu na casting na primer pisalo čisti lasje, brez ličil, visoke pete, brez brazgotin. Na srečo to ni bila velika ovira za fotografiranja, pozneje pa smo tudi ugotovili, da se da to s pudrom čisto lepo prekriti in največkrat sploh ni nihče nič opazil,’’ pravi Lucija.

Nova Story že v prodaji

Story