Lucija Gubenšek: Na hollywoodski rdeči preprogi

Vir: Story
5. 2. 2010

CongaRoom je pred leti v Los Angelesu na noge postavil ameriški nepremičninski mogotec Brad Gluckstein, med solastniki pa je cela vrsta emninentnih hollywoodskih imen, od igralca Jimmyja Smitsa do pevke in igralke Jennifer Lopez.

27. januarja je bil CongaRoom tudi prizorišče podelitve prvih nagrad eMusic award, namenjenih glasbenikom, ki so s svojo glasbo prepričali uporabnike interneta. Ustanovitelj teh glasbenih nagrad je producent Seven Aurelius, znan po sodelovanju z glasbenimi zvezdami, kot so Mariah Carey, Mary J. Blige, Lenny Kravitz, Lionel Richie in P. Diddy. In prav Seven je bil eden izmed prvih ljudi, ki jih je Lucija spoznala pred leti ob prihodu v New York, kjer je nekaj časa delala kot manekenka.

Tudi po tem, ko se je vrnila v Slovenijo, sta obdržala stike in tako jo je Seven v začetku januarja povabil, naj bo ena od gostujočih zvezdni, ki bodo podeljevale nagrade eMusic awards, obenem pa jo je povabil tudi na podelitev glasbenih nagrad grammy, ki je bila nekaj dni pozneje.

Nova Story že v prodaji

Story