Lucija Gubenšek: Počutila sem se kot boginja!

Lucija Gubenšek (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
21. 1. 2012

Televizijska voditeljica in model je v nekaj zadnjih intervjujih med drugim povedala tudi to, da v Sloveniji za zdaj ne namerava več delati kot manekenka.

‘’Preden sem za tri leta odšla delat v New York, sem veliko delala v Sloveniji, po vrnitvi pa sem se odločila, da bom bolj selektivna in da bom delala le večje projekte. Ker sem se bolj posvečala delu na televiziji, sem manekenstvo postavila na stranski tir oziroma sem vztrajala pri tem, da bom delala samo velike projekte,’’ pravi Lucija, ki pa jo je decembra lani vseeno premamila ponudba enega od večjih slovenskih podjetij.

‘’Letos sem podpisala pogodbo s priznano slovensko znamko, saj gre za znamko, ki jo tudi sama izredno cenim, in biti njihov obraz v slovenskem prostoru je za manekenko velika potrditev. Že takoj na začetku dogovarjanja sta me navdušila njihov koncept in skrajno profesionalen pristop. Vedela sem, da celotna marketinška ekipa točno ve, kaj dela, in takoj sem privolila v sodelovanje,’’ pojasnjuje svojo odločitev. Spodnje perilo je kot manekenka na modni brvi že večkrat nosila, še nikoli pa ni bila fotomodel te vrste. Tako je bila nad izzivom navdušena, še posebej zato, ker je vedela, da jo čaka delo z vrhunsko ekipo, pravi pa, da se je med snemanjem počutila kot boginja.

Morala je biti popolna

Ker so se za sodelovanje dogovorili zelo hitro in nepričakovano, je morala Lucija v zelo kratkem času poskrbeti za brezhibno postavo. ‘’Na srečo že dve leti sodelujem z osebno trenerko Karmen Lužar, ki zelo dobro ve, kako se moje telo odziva na določen tip vadbe. Ker sem v zadnjih mesecih bila veliko v tujini in okupirana z delom, sem morala na hitro povrniti tonus mišicam. Delali sva vsak dan brez izjeme, upoštevala pa sem tudi jedilnik, ki mi ga je predpisala.’’

Fotografije: Primož Predalič
Stajling: Petra Rozman
Ličenje: Maja Drab
Pričeska: Robert Štamcar
Oblačila: Top Shop (Emporium), Nora na petke
Zahvala: Salon Robert

Nova Story že v prodaji

Story