Lucija Gubenšek: Preserava z osebnim kuharjem

Lucija Gubenšek (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
14. 3. 2011

Osebni voznik, šest stilistov, osebni kuhar, osebni trener za naše razmere astronomski honorar in apartma v prestižnem hotelu Hyatt, ki na noč stane od 400 evrov naprej! Vse to v Beogradu že čaka Lucijo Gubenšek, ki bo na TV Pink Slovenija tri mesece vodila resničnostni šov Dvor, ki se začne 18. marca.

Seksi manekenka in voditeljica se je ponudbe, da bo vodila šov, v katerem bodo sodelovali slovenski tekmovalci, zelo razveselila. Tudi ona je namreč ena izmed oboževalcev tovrstnih oddaj.

Masten honorar

»Čaka me težka naloga, saj bom na teden naredila sedem ur oddaje. Vsak dan bom tudi 20 minut preživela v hiši s tekmovalci, ki mi bodo zaupali vse strahove in želje, tako da tri mesece in pol ne bom imela prostega niti enega dneva,« je povedala Lucija, ki bo poskušala postati zaveznica tekmovalcev in tako iz njih izbezati čim več intimnosti. O tem, da ji ne bi uspelo, ne dvomi nihče, eden od ustvarjalcev Dvora nam je celo zatrdil, da je bila Lucija njihova prva in zadnja izbira. Zato so tudi takoj sprejeli njeno zahtevo glede honorarja. O natančnih številkah Lucija ni želela govoriti, menda pa je v igri znesek nad štiri tisoč evrov.