Lucija Gubenšek: S čudežnim nedrčkom imam idealne mere!

Vir: Story
27. 5. 2011

Fotomodel in voditeljica Lucija Gubenšek se ob namigovanjih, da njeno oprsje ni naravno, od srca nasmeji. Za opazen dekolte se lahko zahvali čudežnemu nedrčku, sicer pa Lucija prizna, da za kozmetiko in lepotne tretmaje porabi malo premoženje.

Story: Na kaj pomislite, ko preberete, da imate osupljiv dekolte, in ko namigujejo, da ni naraven? Poleg tega vas tudi redno uvrščajo na lestvice tistih z velikim oprsjem …

Uvrščajo me med tiste, ki imajo balone. (smeh) To me zelo zabava, ker res nimam tako velikih prsi, da bi me uvrščali med ‘balonarice’. Žal mi je, da tudi pri nas ni trgovine Victoria’s Secret.

Story: Zakaj?

Ker prodajajo čudež po imenu Bombshell Magic Bra in vsak, ki je kdaj obiskal omenjeno trgovino, ve, kaj lahko stori ta nedrček. Moje prijateljice, ki me dobro poznajo in me ponavadi vidijo brez njega, vedo, da nisem pretirano obdarjena. Teh čudežnih nedrčkov sicer ne nosim nenehno, dejstvo pa je, da je videti lepše, če si ga na primer nadenem pod srajčko.

Story: Pa ste si kdaj želeli, da bi imeli večje oprsje?

Seveda, katero dekle pa si ne želi tega? Te nedrčke nosim zato, ker so na mojo postavo in višino videti dobro. In s čudežnim nedrčkom imam idealne mere 90-60-90.

Story: Kdaj ste prvič zasledili namigovanja, da naj bi si povečali prsi?

Pred leti sem povezovala neko prireditev, na kateri sem bila oblečena v kreacijo ene od modnih oblikovalk, ki je bila narejena na korzet - ta je bil stisnjen, tako da sem komaj dihala. In razumljivo, da je bil tudi dekolte potem precej vpadljiv. Takrat sem zasledila nekaj člankov na temo mojega oprsja.

Story: Kakšen pa je sicer vaš odnos do razkazovanja dekolteja?

Nikoli se nisem oblačila tako, da bi ga pretirano razkazovala, mogoče ob redkih priložnostih v kakšni večerni obleki. Veliko raje izpostavim noge in tudi oblačim se tako, da jih poudarim.

Story: Vas je kdaj kdo naravnost vprašal, kaj se je zgodilo z vašim dekoltejem?

Ne, pa tudi ne vem, ali bi na tako vprašanje sploh odgovorila. Zdi pa se mi smešno, ko me kdo vpraša, ali sem si operirala nos. Priznam, da bi rada imela manjši, bolj prifrknjen nos, vendar me je na smrt strah operacije. Zanimivo je tudi, da ljudje takoj, ko vidijo, da je nekaj na tvojem telesu lepo ali ‘pravilno’, določijo, da je to posledica botoksa ali lepotne operacije. Bi se morala fotografirati gola, da bi dokazala, da imam naravne prsi, in bi potem imela mir?

Story: Mislite, da je to sploh mogoče?

Ne. (smeh) Vem, da sem izpostavljena in da vedno nekaj najdejo. Saj če bi naokoli hodila zanemarjena, z mastnimi lasmi in nenaličena, se ne bi nihče vtikal vame. Ne vem, zakaj ljudem ni jasno, da če se ženska neguje, če skrbi zase in ima kolikor toliko sreče z genetiko, da to pomeni, da bo tudi dobro videti. Ali bi morala imeti gube?

Nova Story že v prodaji

Story