Lucija Gubenšek: Za svoje telo sem garala!

Vir: Story
27. 1. 2012

Uspešna manekenka Lucija Gubenšek priznava, da samo vitkost še ne pomeni lepe postave, zato zanjo gara vsak dan. “Ni pomembno to, da je dekle vitko, temveč to, da ima lepo oblikovano telo,” pravi. Skrivnost lepega in ravnega trebuščka pa nam je razkrila tudi Lucijina osebna trenerka.

Lucija se je v karieri fotomodela in manekenke tokrat prvič pred fotografski objektiv postavila kot model za spodnje perilo. Na dan fotografiranja ni imela popolnoma nič treme, precej drugače pa je bilo le nekaj tednov pred tem.

''Stisnilo me je nekaj minut po telefonskem klicu iz Lisce, ko so me poklicali in vprašali, ali bi postala njihova ambasadorka. Predvsem nisem bila prepričana, ali je moja postava res tako popolna, da bi lahko bila model za spodnje perilo. Vsaka nepravilnost v načinu prehrane in življenja se lahko pozna v spremembah, ki so vidne v teži, spremembah oblin, na koži. Priznam, da me je malo zagrabila panika, saj je to resno delo. Potrdili so me brez kastinga in res sem bila pod pritiskom, da jim dam tisto, kar pričakujejo,'' pripoveduje Lucija, ki je na fotografijah pozneje pokazala, da je njeno telo odlično natrenirano.

Povabilo je namreč vzela skrajno resno, zato sta že dan po Lucijinem telefonskem pogovoru z osebno trenerko Karmen Lužar pripravili načrt intenzivnih priprav na fotografiranje.

''Tudi sicer ne lenarim in pridno telovadim, vendar je bil tempo pred snemanjem res ubijalski. S Karmen sva trenirali vsak dan dve uri, počivala sem le ob nedeljah. Prve dni me je vse bolelo, čutila sem vsako mišico v telesu. Včasih me je prijelo, da bi kakšen trening izpustila, vendar me je Karmen, kot da bi slutila, da se mi tisti dan ne ljubi trenirati, poklicala in me začela spraševati, kako sem kaj, kdaj se vidiva, in me s pogovorom motivirala za nadaljnje delo.''

Lucija je med pogovorom večkrat poudarila, da je prepričanje, da suhim dekletom ni treba paziti na postavo, zmotno.

Vroče fotografije Lucije Gubenšek v Liscinem perilu

Nova Story že v prodaji

Story