Luka Bas in Lana Jurčevič: Bilo je vroče!

Luka Bas in Lana Jurčevič: Bilo je vroče! (foto: Raay Music) Raay Music
Vir: Nova
11. 7. 2018

Luka Basi si je skozi leta utrl pot na slovensko in hrvaško glasbeno sceno ter se zapisal v srca številnih oboževalk. Simpatični pevec je v družbi hrvaške lepotičke Lane Jurčević še pred poletjem presenetil svoje občinstvo in ji namenil novo pesem Upalimo ljubav. Vroč pa ni le naslov, iskric namreč ni manjkalo

Luka in Lana imata skupno ekipo avtorjev, zato so dogovori o sodelovanju potekali že nekaj časa. "Poleg tega pa sva se tudi na socialnih omrežjih že prej podpirala in sledila delu drug drugega. Lana je enostavno zelo simpatična in super punca ter glasbenica," je svojo sodelavko pohvalil Luka, ki je povsem suvereno z nasmeškom odgovoril tudi na vprašanje o tem, kakšno je bilo sodelovanje: "Naporno, ker mi je bilo še dodatno vroče."

Lana brez dvomov velja za eno izmed najlepših Hrvatic. Sta se v trenutku razumela ali sta bila sprva kaj sramežljiva? "Upal sem, da dobim to vprašanje, da povem ljudem, da se z Lano nisva spoznala pred snemanjem vokalov, nisva se spoznala niti na snemanju pesmi, ampak pri mojem petem kadru v spotu," nam je zaupal slovenski glasbenik, ki je še danes zelo zadovoljen s tem, kako dobro sta se ujela. Brez sramežljivosti, kot da bi se poznala že nekaj let. Prav zato je bilo na snemanju res prijetno.

Pesem opeva ljubezen, v spotu pa je mogoče videti kar nekaj gole kože. Iskrilo se je tudi med glasbenikoma. "Vsekakor so vzplamtele iskrice. A niso vse iskrice povezane z ljubeznijo. Glasbeno, prijateljsko in predvsem energijsko sva se ujela in na snemanju je bilo nasploh s celotno ekipo, ki je snemala, polno iskric. To se vidi tudi v spotu, ki je pozitiven in svež, ravno pravšnji za letošnje poletje," pojasni Luka, ki se že veseli delavnega poletja. Časa za daljši dopust ne bo, morda pa si bo lahko privoščil nekaj krajših. 

Foto: Raay Music

Priporočamo