Luka Basi je bil v zelooo vroči družbi, je bila njegova Nastja kaj ljubosumna? Samo poglejte si ta prizor!

Luka Basi je bil v zelooo vroči družbi, je bila njegova Nastja kaj ljubosumna? Samo poglejte si ta prizor! (foto: Goran Antley) Goran Antley
13. 6. 2022

Priljubljeni pevec žanje uspeh za uspehom!

Luka Basi je v zadnjem času polno zaposlen - izdal je novo pesem, ki že postaja uspešnica in zanjo tudi posnel videospot. Gre za komad Kamiondžija, ki je že osvojil številne poslušalce.

Tole so najbolj vroče kopalke, ki so jih oblekle te znane Slovenke!

Poleg tega pa v mesecu juniju na polno nastopa, saj ima veliko koncertov. No, nanje povabi kar sam, in sicer prek družbenega omrežja. V oči nam je padlo prav posebno vabilo, katerega posnetek razkriva simpatično in prikupno druščino, ki obkroža pevca. Skupaj z brhkimi mladenkami je svoje oboževalce povabil na koncert. Ob tem se poraja vprašanje, ali je njegova partnerka, prav tako uspešna pevka, Nastja Gabor, kaj ljubosumna. Mi smo prepričani, da ni!

Z Luko sta namreč že lep čas par, imata dva prikupna otroka, punčko in fantka, ki jima posvečata ves svoj prosti čas. Vsi skupaj so prav očarljiva družinica, ki bo del poletja zagotovo preživela nekje ob morju - takrat bodo nadoknadili vse zamujene urice, ko sta starša imela svoje delovne obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)