Luka Basi je ponosen na svoje dosežke: Proslavil jih je s slastno torto!

Luka Basi je ponosen na svoje dosežke: Proslavil jih je s slastno torto! (foto: Goran Antley) Goran Antley
22. 5. 2020

Postavni in priljubljeni pevec Luka Basi je vesel, da je bilo njegovo trdo delo lepo poplačano.

Gre za to, da je njegova glasbena ustvarjalnost padla na zelo plodna tla, saj so ga nagradili prav njegovi oboževalci. Na spletnem kanalu YouTube si je Luka s pesmijo Istrijanko ružo moja zagotovil kar deset milijonov ogledov!

Uspeh je proslavil slastno torto, na svojem Instagram profilu pa je zapisal: "Danes slavim. Najslajši praznik vseh časov! Moja prva solo pesem je dosegla 10 milionov ogledov! ISTRIJANKO RUŽO MOJA! Ta naš uspeh je zaradi vseh vas. Ponosen sem na vse, kar se je zgodilo v tem času. Toliko lepih stvari, koncertov in toliko čustvenih dni z Raayem, ko smo ustvarjali z ekipo." Ob tem se je zahvalil še ekipi, ki skrbi za to, da skupaj ustvarjajo nove uspehe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas slavim! ❤❤❤ Najslađi praznik svih vremena! 😍😍 Moja prva solo pjesma koja je stigla do 10 MILIJONA PREGLEDA! 🍷🥰🙈🙈🙈 ISTRIJANKO RUŽO MOJA!!! A to je naš uspijeh zbog svih vas! Ponosan sam na sve što se dogodilo u tom vremenu! Koliko lijepih rijeci, koncerata i koliko emotivnih dana sa @raaymusic kad smo je stvarali sa ekipom! Hvala cijeloj mojoj ekipi: @raaymusic @neo.visuals , ekipa na terenu, band, @croatiarecords @cmc_televizija @nika.records i svima ostalima koji brinu da možemo stvarat nove i nove uspjehe. I svima vama 10.000.000 puta hvala LJUDI❤🙈 #lukabasi #istrijankoruzomoja #10.000.000 #happy #raaymusic #dreamteam #thankful #celebration #cake #music

A post shared by Luka Basi (@lukabasi) on

Oglasili so se tudi njegovi številni oboževalci, ki mu iskreno privoščijo uspeh in se veselijo skupaj z njim.

Priporočamo