Luka Basi navdušil z redkim prizorom svoje družinice, samo poglejte si, kako so prisrčni

Luka Basi navdušil z redkim prizorom svoje družinice, samo poglejte si, kako so prisrčni (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
15. 9. 2021

Priljubljeni pevec svoje družinice ne pokaže prav pogosto, a je še kako ponosen nanjo.

Luka Basi in njegova srčna izbranka Nastja Gabor sta svojo ljubezen okronala z dvema otrokoma. Najprej sta leta 2018 dobila fantka Taia, eno leto in dva meseca pozneje pa se jim je pridružila še hčerkica Tia.

Pred kratkim je pevec naredil eno redkih izjem in svojim oboževalcem pokazal družino, ki je uživala v sončnem zahodu.

"Družinski zaključek poletja je za nami in bilo je čarobno! Prav ti trenutki so tisti najlepši, ki mi dajo veliko motivacijo. In nestrpno odštevam, da skupaj z vami doživimo še glasbeni zaključek poletja, a prav tako s pridihom družine, saj ga bom prav tako preživel "doma" - v svojih domačih Ravnah na Koroškem in to v dvorani kjer sem 15 let treniral odbojko! Hvaležen sem, da moje življenje piše takšno zgodbo, da še vedno vem, kje je moj dom in verjamem, da bomo 18.9.2021 zapisali še eno posebno stran!," je ob čudovitem prizoru zapisal ponosni Luka.

Njegove sledilce je prizor navdušil in ganil hkrati, saj mu privoščijo vso srečo, tako kot njegovim najbližjim. Ni nobenega dvoma - poletje so preživeli tako, kot jim je najbolj všeč: skupaj in ob morju. Nabrali so si dovolj delovne energije, da se bodo lahko soočili z vsemi izzivi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)