Luka Basi ne skriva, da ga negotovost že močno načenja in da pride tudi dan, ko ostane kar v postelji

Luka Basi ne skriva, da ga negotovost že močno načenja in da pride tudi dan, ko ostane kar v postelji (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
4. 8. 2020

Glasbenik Luka Basi je že nekaj časa daleč stran od odrov in zdi se, da ga negotovost že pošteno načenja.

Pevec Luka Basi ne skriva, da koncerte že zelo pogreša. Slovenski glasbeniki že nekaj časa niso imeli pravih koncertov, saj je večina njih zaradi koronavirusa odpovedana in le redko kdaj se zgodi, da bi lahko stopili na oder.

Pevec Luka Basi ne skriva, da ga trenutna situacija že močno spravlja v obup in da že komaj čaka, da bi spet lahko stopil na oder.

"Vsake toliko pride dan, ko je najbolje, da ležiš in razmišljaš o lepih stvareh in si odpočiješ misli in um," je na svojem Instagramu nedavno zapisal Luka Basi in ob tem objavil fotografijo iz postelje.

Situacija za številne glasbenike zares ni zavidljiva in številni že komaj čakajo, da se bodo stvari toliko normalizirale, da bodo lahko znova normalno nastopali.

Preberite pa še: Novi Audi A3 Sportback – avto, kjer občutite razliko

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svako toliko dodje dan kad je najbolje da ležiš i razmišljaš o lijepim stvarima i odmaraš svoje tijelo i um! 😊😊 #sleepyday #rainyday #lukabasi #thinking #relaxing #inbed

A post shared by Luka Basi (@lukabasi) on

Priporočamo