Luka Basi o metuljčkih v trebuhu in lepih dekletih

Luka Basi o metuljčkih v trebuhu in lepih dekletih (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
1. 6. 2017

Glasbenik Luka Basi oboževalk ne osvaja le z živahnimi melodijami in privlačnim glasom, temveč tudi videzom, zaradi katerega v njegov poštni nabiralnik vsakodnevno romajo pisemca, pa tudi nespodobna povabila.

Energični Korošec je po nastopu na malih ekranih čez noč postal eden izmed najbolj zaželenih fantov na slovenskih tleh, nam pa je razkril skrivni recept, s katerim ga lahko dekleta popolnoma uročijo.

Story: V vašem zadnjem videospotu za pesem Kombinacija so vam družbo delala številna mična dekleta pa tudi jekleni lepotec ford mustang. Izpolnitev moških sanj, kaj menite?

Tako je, občutek je bil naravnost božanski! Priznati pa moram, da je bil jekleni konjiček še malo boljše presenečenje kot dekleta, saj so bile mične gospodične prisotne že pri snemanju prvega spota. Z ekipo smo se super ujeli, saj je v zraku vladala sproščenost. Najprej je bilo malo nerodno, po prvi kavi in nekaj kadrih pa smo se odlično ujeli. Včasih se je težko zbrati, ko ob tebi plešejo postavne mladenke.

Story: Kljub temu vam je uspelo in posneli ste poletni hit, ki bo v naslednjih mesecih vabil z radijskih valov. Tudi ob snemanju vam je uspelo že v marcu zajeti pravi vonj po poletju.

Vreme nam je bilo naklonjeno in vse skupaj je bilo super, dokler nisem moral zaplavati v morju. Voda je bila ledeno mrzla. Rad imam morje, ko ni veliko turistov. Z veseljem bi se preselil na morje, zato se ob koncih tedna rad odpravim na obalo s prijatelji. Ne vem pa, ali bi nekaj tednov zdržal na istem mestu.

Story: Glede na mična dekleta, ki v videospotu zibajo boke, si predstavljam, da bi imela vaša boljša polovica s tem veliko težav. Kaj menite o tem?

Morda ja, ali pa tudi ne. Sem namreč zelo trd karakter. Če imam nekoga rad, me ne zanimajo druga dekleta, saj imam oči le za punco. Vsa ta snemanja so zame poslovno sodelovanje, problem bi bil le dekletov pogled na situacijo. Roko na srce, vam ženskam je včasih težko kaj razložiti. (smeh) Predvsem pri teh zadevah. Če si vezan, si na snemanjih kanček manj sproščen, saj paziš na besede, medtem ko si v nasprotnem primeru povsem brez ovir.

Story: Ali tudi sami v pomladnih mesecih v trebuhu občutite metuljčke?

Mislim, da se večina moških počuti tako. Za to so kriva 'dekleta' s svojimi garderobami, ki postanejo bolj odprte. Zadnje leto sem sicer v obdobju, ko se ne pustim navezati. Prednost dajem drugim stvarem, najprej sebi. V zadnjih letih sem na to popolnoma pozabil, saj sem človek resnih zvez, ki se je predal dekletu. Velik delež v mojem življenju zavzame tudi glasba. Zaradi nje sem v precepu, kje se ustaliti, ko pa bo to jasno, bom dopustil tudi dekletom, da me očarajo.

Moje izkušnje iz preteklosti so namreč v meni pustile grenak priokus, zaradi česar ohranjam distanco in ne pustim, da pride do iskrice. Rad pogledam za lepim dekletom, česa resnega pa trenutno ne iščem. Mislim pa, da se pri ljubezni to lahko hitro spremeni.

Story: Ste eden izmed tistih, ki z leti zveze odkrivajo svoje plasti ali vse svoje skrivnosti razkrijete že na začetku?

Priznati moram, da se zelo hitro navežem na človeka. To je mogoče lahko slabo, saj v zvezo vložim sebe v celoti. Če se z nekom vežeš, oklep ne pride v poštev. Po drugi strani pa lahko prej predvidiš, kam vse skupaj pelje. Rad imam odkrita razmerja, v katerih se je mogoče pogovarjati o vsem.

Luka Basi

Story: Ali ste bolj vajeni resnih zvez ali pa ste kot čebela vse življenje letali s cveta na cvet?

Nisem skakal iz resne zveze v drugo, temveč sem imel vmes vedno obdobje samskega življenja. Mislim, da si vsak v teh trenutkih da malček duška, potem pa se je treba umiriti in pot te lahko zapelje v drugo smer.

Story: Česa pa vas je naučila ljubezen?

Marsičesa! Ne obžalujem ničesar, morda le kakšne lastne napake. Ni mi žal, da sem v vsako zvezo vložil sebe. Največja napaka, ki jo lahko posameznik pri tem naredi, je to, da osebo vzameš za samoumevno. Tako se ne potrudiš več kot na začetku, zato je treba vsak dan znova osvajati partnerja.

Story: Se še spominjate prve ljubezni? Kakšni občutki vas prevzamejo ob misli nanjo?

Moja prva ljubezen je bila tudi moja prva punca. To je bila zabavna izkušnja, saj vse podoživljaš prvič. Trajala je relativno dolgo, bila je polna novih trenutkov, zaradi katerih je bila dobra šola za vnaprej.

Story: Pravijo, da se v ljubezni obnašamo povsem drugače. Ste tudi sami kdaj naredili kaj posebnega za boljšo polovico?

Če imaš nekoga rad, zanj narediš 'vse'. Sem zvest in na to sem zelo ponosen.

Story: Kaj pa, če preidemo k dejanjem?

Z nekdanjim dekletom sva se pogosto odpravila na morje, neko poletje pa mi ni uspelo dobiti dovolj prostih dni za daljši oddih, zato je odšla sama, jaz pa naj bi se ji pridružil le za nekaj dni. Kljub temu mi je uspelo v službi prepričati odgovorne, da si vzamem več časa. Poslal sem ji sporočilo z običajnim pogovorom, z velikimi črkami pa sem vmes vpletel stavek: 'Se vidiva danes na Krku.' Tega ni opazila, in ko sem prišel tja, je bila presenečena. V roki je imela nož, saj je kuhala kosilo in planila mi je v objem. (smeh) Rad imam presenečenja, saj ne maram rutine.

Story: Kaj pa sprva opazite pri dekletih? Kaj naprej pritegne vaš pogled?

Bom iskren! Videz je prvi pogoj, najsi bo nasmeh ali karkoli, vendar je to prva stvar, ki jo opaziš na dekletu. Rad imam sproščenost, saj ne maram umetnih kretenj in obnašanja. Naj bo dekle spontano in preprosto. Drugi korak so še preostale kakovosti telesa. (smeh) Ob pogovoru sem pozoren na nekatere skupne točke, pa tudi razlike, saj so te za dober odnos prav tako pomembne.

Story: S čim pa vas dekle najhitreje očara?

Z lepim komplimentom, kar je povsem logično. Drugo pa je, da se na trenutek naredi morda nekoliko nedostopno. S tem ti pokaže, da si ji všeč, vendar ima v sebi določeno samozavest, s katero je tudi nekoliko nedostopna. S tem me takoj začara.

Story: In če smo že pri tem ... s čim pa vas kaj hitro lahko odbije?

Uh, če mi posveča preveč pozornosti. Kadar si z nekom v zvezi, še vedno imaš krog prijateljev in zaradi dekleta se jim ne želim popolnoma odpovedati. Mislim, da vsak potrebuje osebni prostor, nekaj časa zase. Moti me tudi, če se strinja z vsakim mojim predlogom. To pri meni ne vžge! Izgubi se pomen, zveza pa postane nezanimiva.

Napisala: Nika Arsovski
Fotografije: Goran Antley

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story21/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 21/2017

Story 21/2017, od 18. 05. 2017