Luka Basi pokazal kotiček svojega doma, na katerega je zelo ponosen in ne skriva, da mu je lepo

Luka Basi pokazal kotiček svojega doma, na katerega je zelo ponosen in ne skriva, da mu je lepo (foto: Goran Antley) Goran Antley
10. 8. 2022

Poleti veliko nastopa in je na poti, a ko pride domov, se vedno razveseli.

Priljubljeni pevec Luka Basi s svojimi uspešnicami navdušuje staro in mlado. Redno polni koncertne dvorane, to poletje je svoje oboževalce razveselil s številnimi nastopi v živo.

Nagajiva Tanja Žagar pokazala svoje čvrste in vitke noge, tako veselo se je zavrtela

Seveda si tudi Luka mora napolniti baterije, saj odrski nastopi terjajo veliko energije. To najraje počne v zavetju svojega doma, v katerem neskončno uživa. Jutra začne tako, da si skuha kavo - to je sam pokazal na družbenem omrežju, številnim pa je padla v oči lepa kuhinja, ki je skrbno opremljena in svetla. Luka je sproščen in dobro razpoložen, videti je še malce zaspan. Ob sliki je samo zapisal, da je to njegova jutranja rutina.

To poletje si bo verjetno lahko vzel kakšen oddih, ki ga bo preživel s svojimi najbližjimi, partnerko Nastjo Gabor ter z njunima otrokoma, sinom Taijem in hčerkico Tio. Tudi njegova Nastja je uspešna pevka in pogosto nastopa, zato je veselje, ko je cela družina na kupu, toliko večje. Brez dvoma se znajo v svoji lepi kuhinji tudi razvajati s kakšnimi dobrotami, ki jih Luka in Nastja z veseljem skuhata za svoje najbližje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)