Luka Basi pokazal svojo čudovito družino

Luka Basi pokazal svojo čudovito družino (foto: Luka Basi Press) Luka Basi Press
13. 5. 2019

Pred domačim koncertom v Slovenj Gradcu je slovenski glasbenik Luka Basi pokazal, kdo mu v življenju največ pomeni.

"Tale enostavno more biti zapisana v slovenščini ... Jutri se vračam domov. Tja, kjer se je vse začelo in kjer se jutri prične še moja velika koncertna zgodba. Veseli me, da ravno na Koroškem, v kraju, kjer sem se rodil! Pot me je odnesla daleč, v hrvaški svet glasbe, o čemer sem kot otrok lahko samo sanjal ... A če tudi je moja duša morskega jadranskega pridiha, bo moje srce za vedno ostalo koroško! Tukaj še v objemu svoje družine in vesel sem, da bodo jutri z mano, ne samo oče, mama in sestri temveč tudi ostali sorodniki skupaj z vami! Slovenj Gradec, jutri je naš večer!" je na svojem Instagramu pred velikim koncertom v Slovenj Gradcu zapisal glasbenik Luka Basi in se tako na najlepši mogoči način poklonil svoji družini.

Luko Basija je širna Slovenija pobliže spoznala, ko je leta 2016 očaral na odru šova Slovenija ima talent. Vse od tedaj ga njegove oboževalke spremljajo na vsakem nastopu in zdi se, da je šla njegova glasbena pot od takrat le strmo navzgor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tale enostavno more biti zapisana v slovenščini ... jutri se vračam domov. Tja, kjer se je vse začelo in kjer se jutri prične še moja velika koncertna zgodba. Veseli me, da ravno na Koroškem, v kraju, kjer sem se rodil! Pot me je odnesla daleč, v hrvaški svet glasbe, o čemer sem kot otrok lahko samo sanjal ... a če tudi je moja duša morskega jadranskega pridiha, bo moje srce za vedno ostalo koroško! Tukaj še v objemu svoje družine in vesel sem, da bodo jutri z mano, ne samo oče, mama in sestri temveč tudi ostali sorodniki skupaj z VAMI! Slovenj Gradec, jutri je naš večer! ❤️❤️ #concert #live #happy #emotional #family #sister #mother #dad #slovenjgradec #lukabasi @markoskugor.official

A post shared by Luka Basi (@lukabasi) on