Luka Basi povedal ganljivo resnico o Heleni Blagne

Luka Basi povedal ganljivo resnico o Heleni Blagne (foto: Goran Antley) Goran Antley
2. 10. 2019

Slovenski pevec Luka Basi je nedavno doživel pravo glasbeno poslastico, ko je na odru lahko stal skupaj slovensko primadono Heleno Blagne.

"V petek so se zgodile nepričakovane kombinacije in ekskluzivni dueti. In ko na koncu velikega hita na oder stopi ena in edina Helena Blagne. Publika je bila pričakovano navdušena. Za mene je še vedno velika diva, čeprav sva postala glasbena kolega ... Hvala iz srca, da smo skupaj zapeli na Dalmatinski noči," Luka Basi ni skrival navdušenja nad tem, da je na odru stal s primadono slovenske glasbe Heleno Blagne ki je pri publiki doživela pravo eksplozijo navdušenja.

Luka Basi je imel nedavno kar nekaj zdravstvenih težav, saj je bil zaradi hude izčrpanosti primoran odpovedati tudi nekaj koncertov. No, zdaj je spet vse v najlepšem redu in Luka znova s polno paro nadaljuje s koncerti in številnimi delovnimi obveznostmi, ki mu jih nikoli ne zmanjka.

Poletje je bilo za slovenskega pevca nadvse delovno, nič drugačna pa ne bo niti jesen, ko ga čakajo številne studijske obveznosti in novi projekti, ki jih že komaj čakajo njegovi številni oboževalci in oboževalke.

Priporočamo