Luka Basi se je tega zelo razveselil, globoko je vdihnil in ... No, poglejte sami!

Luka Basi se je tega zelo razveselil, globoko je vdihnil in ... No, poglejte sami! (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
21. 9. 2022

Pred kratkim je skupaj z gosti nastopil v ljubljanskih Križankah in navdušil oboževalce.

Luka Basi je eden od tistih pevcev, ki ga njegovo občinstvo vedno pozdravi z navdušenjem. To mu pomeni zelo veliko, daj ustvarja prav za njih. Na njegovem koncertu v Križankah je pred kratkim vladalo nepozabno vzdušje, sam pa je pokazal, kaj se je dogajalo v zakulisju tik pred njegovim prihodom na oder.

Jasno je bilo, da ga oboževalci že nestrpno pričakujejo, saj so že pred njegovim nastopom začeli navdušeno ploskati. Luka je bil nasmejan in s posnetka, ki ga je objavil na svojem Facebook profilu, je jasno razvidno, da je komaj čakal, da stopi na oder. Bil je nasmejan in sproščen ter hkrati zelo vesel.

Luka je s svojo skupino neprestano igral in pel kar dve uri in pol, po koncu koncerta pa je komaj zadrževal svoja čustva. Bil je hvaležen za odziv zvestega občinstva, ki ni skrivalo svoje naklonjenosti do pevca.

"Še stopnička več, že tri leta nazaj je bilo nekaj norega, to kar se je letos zgodilo pa je bilo res nekaj posebnega. To, da po tem čudnem obdobju naredimo koncert v Križankah, da so razprodane in da ljudje res uživajo. Top in res sem brez besed," je po nastopu razkril novinarjem portala Svet24.