Luka Basi skriva svojo zasebnost. Se boji, da bo izgubil oboževalke?

Luka Basi skriva svojo zasebnost. Se boji, da bo izgubil oboževalke? (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Lady
8. 2. 2019

Kot strela z jasnega je priletela novica, da je pevec Luka Basi postal očka.

Seveda na presenečenje vseh, tudi tistih gorečih oboževalk, ki Mateja Prikeržnika spremljajo že od samega začetka leta 2016, ko nas je očaral na odru šova Slovenija ima talent. V tem času je spremenil ime, zaslovel tudi na Balkanu, zato se je krog oboževalk razumljivo širil s svetlobno hitrostjo. Ko smo izvedeli, da je mamica njegovega sina Taia prav pevka Nastja Gabor, je bila novica še toliko bolj zanimiva.

Parček je sicer skupaj že nekaj časa, oba prihajata iz Koroške, vendar sta se odločila, da svoje zveze javno ne bosta poudarjala. Iz virov blizu para smo izvedeli, da naj bi šlo za medsebojni dogovor, saj naj bi bil Luka med nežnejšim spolom bolj zaželen, če se predstavlja kot samski. Je pa pevec že pred letom dni razmišljal o bolj ustaljenem življenju. “Nekako prihajam v obdobje, ko se rad počutim malce udobneje, poleg tega si vsako leto želiš več kvadratov,” nam je na vprašanje, ali bo res gradil hišo, odgovoril Luka.

“Trenutno iščem, no, sem že skoraj našel stanovanje v Ljubljani, kjer sicer živim že dalj časa. Našel sem stanovanje, ki je popolnoma novo in svetlo, kar mi je zelo pomembno. Poleg dnevne sobe, spalnice, kuhinje in velike kopalnice ga krasi meni najljubši del: velika terasa, kar je za Ljubljano res super, saj se tako malce odmakneš od betona,” je pred letom izdal Luka, ki bo svojo mlado družinico očitno kmalu preselil tudi v hišo.

Besedilo: A.P.K. // Fotografija: Goran Antley

Priporočamo