Luka Basi je poskrbel za veliko presenečenje, poglejte si, v kakšni družbi je bil

15. 12. 2023
Deli
Luka Basi je poskrbel za veliko presenečenje, poglejte si, v kakšni družbi je bil (foto: Instagram/Luka Basi)
Instagram/Luka Basi

Ko se začne zimska sezona, priljubljeni pevec veliko časa preživi na smučiščih.

Luka Basi, naš pevec, obožuje zimo, saj se takrat rad poda s smučkami po belih strminah. Ker je znan po tem, da zna narediti pravi "žur" in poskrbeti za odlično vzdušje, ga organizatorji pogosto povabijo prav na smučišča, kjer prireja svoje koncerte. Prisotni so nad njim preprosto navdušeni, saj jim ob njegovih uspešnicah nikoli ni dolgčas.

Preberite še: Nastja Gabor v savni uživala zavita le v brisačo in mnogim je ob pogledu na njo nagajala domišljija

Očitno se je pred kratkim mudil na priljubljenem slovenskem smučišču Kope, ki velja za družinsko smučišče. Tam je potekala smučarska tekma in poleg ostalih udeležencev sta tam bila Luka in nekdanji hrvaški smučar Ivica Kostelić. Seveda je slednji pometel s konkurenco in na tekmovanju osvojil prvo mesto.

Ampak tudi Luka ni od muh - je odličen smučar, to je dokazal tudi s tem, da je osvojil drugo mesto, takoj za Ivico. Na svoj dosežek je bil očitno zelo ponosen, saj je na svojem Instagram profilu objavil posnetek, v katerem je razkril marsikaj.

"To včeraj pa je bilo noro. Stati na odru z Ivico Kostelićem ... Bil sem drugi, premagal je me je za pet sekud," je svojim oboževalcem povedal Luka. A s tekmo se njegovo delo ni končalo - po njej sta ga čakala še dva nastopa, tako da je poskrbel za odlično zabavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Luka ima zdaj polne roke dela, tako da verjetno že komaj čaka božično-novoletne praznike, ko si bo lahko malce oddahnil v družbi svojih najbližjih in poskrbel za lepo vzdušje v svojem domu. Z njegovo srčno izbranko Nastjo Gabor imata namreč dva otroka, sina in hčerko, in tudi zato znata pričarati nepozabno praznično vzdušje.

Morda vas zanima: Mojca Mavec pokazala, kdo ji ob prostih uricah doma dela družbo (pa tudi ponudila delni vpogled v lepo dnevno sobo)

Luka in Nastja veljata na slovenski estradi za trden in privržen par, ki ne skriva dejstva, da sta nadvse predana starša. Kljub temu, da oba veliko nastopata, si znata utrgati tudi kakšen trenutek samo zase, saj se oba dobro zavedata, da je za dober odnos poleg ljubezni pomembno še to, da se partnerja veliko pogovarjata in ostaneta povezana.

Bonus video: Spoznajte Slovenko, ki je obiskala že preko 1400 jezer pri nas

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu