Luka Bassi: V vroči družbi v mrzlo morje!

Luka Bassi: V vroči družbi v mrzlo morje! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
1. 5. 2017

Številne že poleti zmrazi ob misli na kopanje v morju, medtem pa se je simpatični pevec Luka Bassi v morje potopil že marca. Pevec je namreč na Krku s skupino mičnih deklet snemal spot za novo skladbo Kombinacija in po načrtu deklet hitro končal tudi v morju.

Za Luko ste zagotovo že velikokrat slišali, saj fant s svetlobno hitrostjo osvaja slovensko in hrvaško glasbeno občinstvo. Tudi tokrat je zadel v polno!

S skladbo Kombinacija je na spletnih kanalih dobil že več tisoč ogledov, glasbenik pa pogumno nadaljuje svojo pot proti vrhu. V družbi mičnih deklet High Heels High Hopes, ki so mu družbo na snemanju delala tokrat, med njimi tudi nekdanja slovenska miss zemlje Laura Škvorc.

luka bassi, pevec

"Joj, ne vem natančno, koliko jih je bilo, saj so bile vse tako luštne, da nisem štel," se je pošalil pevec in priznal, da so se z dekleti na snemanju odlično ujeli, sprva je bila prisotna trema, ki pa se je po uri druženja že razkadila.

Tako je pevec pristal tudi v morju, kar v marcu prav zagotovo ni nekaj običajnega. "No, moram priznati, da ni bilo v planu, voda pa je bila hudo mrzla. Dekleta so se razživela na snemanju in bil sem kar pošteno moker, zato smo prišli do ideje, da bi šel kar v vodo. Pa to ne le enkrat, čeprav je morje imelo celih 12 stopinj," se spominja Luka, ki je po prihodu domov nekaj časa kihal, na srečo pa se mu je uspelo izogniti bolezni.

Nika Arsovski