Tukaj so posnetki Luke Dončića in Anamarie Goltes na razkošni večerji na Rabu, sezulo nas je, kaj je jedel Luka

26. 6. 2023
Deli
Tukaj so posnetki Luke Dončića in Anamarie Goltes na razkošni večerji na Rabu, sezulo nas je, kaj je jedel Luka (foto: Twitter/Dallas)
Twitter/Dallas

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se vsako leto vrača na Jadransko obalo, kjer uživa v dobri hrani in lepotah narave. Tukaj so posnetki letošnjega dopusta.

Jadranska obala vsako leto privablja vse več znanih obrazov. Cristiano Ronaldo se ni mogel upreti Hrvaški, Manuel Neuer je užival v polnjenih paprikah na otoku Šipan, hrvaška obala pa je vsako leto vnaprej zapisana v koledarjih Novaka Đokovića, Valentina Rossija in Luke Dončića in številnih drugih.

Hrvaško obalo obožuje tudi Luka Dončić, ki že nekaj let dominira v ligi NBA in je eden najboljših košarkarjev na svetu. Septembra ga s Slovenijo čaka svetovno prvenstvo, baterije pa pred novim velikim tekmovanjem polni na Hrvaškem! 

Luka Dončić je velik ljubitelj hrvaške obale. Že leta poletja preživlja na Krku, kjer je bil tudi februarja, med All Star odmorom, zdaj pa je z dolgoletno izbranko Anamarijo Goltes obiskal bližnji Rab. Tam so ju ujeli zvesti oboževalci in posneli, kako zelo uživata v dvoje in v okusni hrani.

"Prišla sta z jahto in nato odšla v restavraciji. Jedel je burger s sirom," je za 24sata povedal njihov bralec in povedal tudi to, da je parček užival v sončnem zahodu in da je bilo za mizo ves čas slišati glasen smeh. Vsekakor je videti, da je Luka Dončić kratek oddih dobro izkoristil.

Oddih pred prvenstvom

V tej sezoni mu z Dallas Mavericks ni uspelo osvojiti končnice lige NBA, zato je imel več časa za počitek in priprave na novo sezono. Kratek oddih je izkoristil za obisk hrvaške obale in počitek pred pripravami na svetovno prvenstvo, kjer bo imel prav gotovo pomembno vlogo. Slovenija bo na SP od 25. avgusta do 10. septembra igrala v skupini z Venezuelo, Gruzijo in Zelenortskimi otoki.

Luka Dončić pa se je tudi letos okitil s pomembnim nazivom v ligi NBA. V severnoameriški košarkarski ligi so razglasili prvo, drugo in tretjo najboljšo peterko sezone 2022/23. Slovenec Luka Dončić je bil izbran v idealno prvo peterko lige NBA. V najboljši začetni peterki so poleg Dončića še Joel Embiid (Philadelphia), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Jayson Tatum (Boston) in Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City). Dončić si je tako še četrtič prislužil mesto v idealni začetni peterki lige NBA.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan