Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili

15. 12. 2023
Deli
Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili (foto: Profimedia)
Profimedia

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je nedavno užival v družbi male navihanke, ki je mnoge zelo nasmejala.

Košarkarska ekipa Dallas Mavericks tudi letos ni pozabila na otroke iz neprofitne organizacije Vogle Alcove, med njimi pa je bil seveda tudi naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je skupaj z ljubko deklico izdeloval božične piškote in jih krasil, vse skupaj pa je bilo videti tako zelo prisrčno, da so si mnogi posnetek pogledali večkrat.

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Ljubka deklica je neskončno uživala v njegovi družbi in se mu nagajivo obešala po roki, a je bil Luka ob tem izjemno potrpežljiv in je vse čas zavzeto sodeloval in krasil piškote, kakor si je zamislila mlada dama, ki je bila več kot navdušena nad košarkarskim zvezdnikom, ki je tudi sam nedavno postal očka male princeske Gabriele, ki jo seveda obožuje.

Štiriindvajsetletni košarkar Dallas Mavericks in leto starejša manekenka sta sicer 7. julija na družbenih omrežjih sporočila, da sta se po dolgoletni zvezi zaročila, novico o nosečnosti pa nato skrbno skrivala. Takrat sta objavila tudi zaročno fotografijo, ki je bila posneta na Bledu, a se takrat mnogim ni niti sanjalo, da je Anamaria na fotografiji že nekaj časa noseča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Roza obleka je bila krojena tako, da je Anamaria v njej uspela spretno skriti nosečniški trebušček in le redki so vedeli, da slavni par skriva sladko skrivnost in da Anamaria pod srcem nosi njuno malo princesko Gabirelo. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta nedavno razveselila prvega otroka. Luka po rojstvu ni skrival sreče in je na prvi tekmi, ki jo je odigral čez lužo, že povedal, kakšni so občutki zdaj, ko je prvič okusil čare starševstva. 

Luka Dončić o Gabrieli zdaj povedal tisto, kar so mnogi čakali že ves čas in tukaj so podrobnosti

"Najprej bi lahko rekel, da je bilo rojstvo hčerke najlepši dan v mojem življenju. dobil sem otroka, tudi tokratna tekma je bila pravi vrtiljak. Sinoči je bila najboljša noč v zadnjih treh dneh, spal sem kakšnih 4, 5 ur. To je glede na prejšnji dve noči res veliko. Trenerju sem v prvih 2, 3 minutah tekme rekel, da sem izmučen, nisem verjel, da bom lahko igral 35 minut, toda nato sem se dobro počutil in mu rekel, naj me pusti igrati," je po temi povedal Luka, ki zdaj uživa v vsaki minut, ki jo preživi z malo Gabrielo in ne skriva, da je to zanj najlepše božično darilo letos.

Bonus video: Borut Pahor je v podkastu Mastercard navdiha tokrat gostil Valentino Turcu, ki jo je uvodoma predstavil kot veliko umetnico, izjemno baletno plesalko, priznano koreografinjo in zelo iskano oblikovalko giba: "Za svoje delo je prejela tako rekoč vse strokovne in umetniške nagrade ter priznanja, pred kratkim, ob 30-letnici ustvarjanja, tudi državno odlikovanje ene od svojih dveh domovin, Romunije. Kot ustvarjalka je ustvarila nov mejnik v odličnosti klasičnega baleta v sodobnem času, po njenih premierah se govori o prekipevajoči strasti, neskončnem znanju, vratolomnih potezah in čisti ekstazi. Rekel bi, da je Valentina Turcu v baletu to, kar je Luka Dončić v košarki, in vse to je zelo navdihujoče."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu