Luka Dončić je obdaril košarkarskega kolega

Luka Dončić je obdaril košarkarskega kolega (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
1. 10. 2018

Slovenski košarkar Klemen Prepelič je v poletnih mesecih francosko prestolnico zamenjal za Madrid, v novi sezoni pa bo poskušal na španskem parketu nadaljevati z odličnimi predstavami, s katerimi je v minuli sezoni navduševal Luka Dončić.

Življenje Prepeliča pa se ni temeljito spremenilo le zaradi selitve, poleti je namreč postal očka malemu Teu, še pred tem pa sta z dolgoletno izbranko Tamaro skočila v zakonski stan. Številnim spremembam v življenju se je tako moral košarkar temeljito prilagoditi. Očitno pa mu vse še ne gre po načrtih. Kot nam je prišlo na uho, naj bi mu nekaj težav povzročala prav španščina. Pred časom je v španščini komentiral fotografijo svoje izbranke Tamare, ki je objavila darilo (male supergice in košarkarski dres) Luke Dončića njunemu sinu Teu. "Kakšen velik stric," je zapisal Klemen v španščini, Luka Dončić pa se je pošalil, da tega prav gotovo ni napisal sam. "Majstore, se učim," mu je šaljivo in odkrito odgovoril Klemen.

Ostajata odlična prijatelja

Prepelič in Dončić sta odlična prijatelja, na to nakazuje tudi simpatično darilo, ki ga je Luka poslal Klemnovemu prvorojencu. Mali dres Dallasa v družbi belih športnih copatk.

Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv