Luka Dončić je s tem nasmejal številne, prizor pa pove več kot tisoč besed ...

16. 6. 2023
Deli
Luka Dončić je s tem nasmejal številne, prizor pa pove več kot tisoč besed ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Naš košarkarski as se najraje sprošča v družbi svojih najbližjih.

Luka Dončić in njegova izbranka Anamaria Goltes sta velika ljubitelja psov, doma jih imata kar tri. Veseli štirinožci ju spremljajo povsod, če je to le mogoče, pridružijo se jima tudi na potovanjih, saj so del njune družinice. Že večkrat sta na družbenih omrežjih pokazala svoje kužke in s tem vedno razveselila oboževalce.

Preberite še: Špela Močnik ob obletnici poroke pokazala svojega srčnega izbranca, tako ponosna je bila

No, na Facebook strani Luka Global Fans pa je bila pred kratkim objavljena lepa fotografija, ki jo je pospremil hudomušen (a še kako resničen) zapis v angleščini. "Tisti, ki ne vedo, kakšnega okusa je milnica, niso nikoli okopali psa:" S tem so se strinjali številni sledilci, ki se jim je zapis zdel duhovit - in še kako resničen. Marsikdo ima doma kužka in nekateri prav ne marajo kopanja, kar zna biti za njihove lastnike kar precejšenj izziv.

Na fotografiji je kuža videti zelo zadovoljno in uživa v objemu svojega lastnika, našega košarkarskega asa. Morda je tudi Lukov hišni ljubljenec eden od tistih, pri katerih je kopanje precejšnji izziv, kaj pravite? Videti je dovolj hudomušen, da bi lahko ušpičil kakšno ... no, veselo in zabavno dogodivščino. A kljub temu je življenje s kužki lepo in bogato, kar dobro vesta Luka in Anamaria. Vesela trojica jima popestri vsakdan in niti za trenutek ni dolgčas ...

Poglejte si še: Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil televizijskega in radijskega voditelja, enega najbolj prepoznavnih obrazov slovenske glasbene scene in najbolj prepoznavno ime narodno-zabavne glasbe ta hip ... Blaža Švaba, frontmana ansambla Modrijani.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan