Uf, ste že videli, kakšno razkošno stanovanje je v Ljubljani kupil Luka Dončić?

6. 11. 2023
Deli

Naš košarkarski as se je odločil za to lokacijo v središču Ljubljane.

Očitno se je tudi Luka Dončić odločil, da bo svoj denar delno naložil v nepremičnine. V Dallasu ima hišo, v bližini Smlednika pa tudi vilo. Nedolgo nazaj je revija Reporter poročala, da je kupil vilo še v Ljubljani. No, kot so zapisali v reviji Lady, naj bi košarkarski zvezdnik zdaj kupil še luksuzno stanovanje v Ljubljani.

Palais Schellenburg

Stanovanje je na lokaciji, ki se nahaja v središču mesta, in sicer gre za stanovanjski kompleks Palais Schellenburg. Tega so sezidali na območju nekdanjega ljubljanskega Kolizeja. Zanimivo je to, da se je otvoritve kompleksa udeležil tudi Lukov oče, Saša Dončić. V dveh objektih je skupaj 125 stanovanj, cene pa dosegajo 4,2 milijona evrov.

Katarina Čas izbrala čudovito jesensko jopico, ki bi jo hotela imeti vsaka

A Luka ni edina znana in slavna osebnost, ki naj bi kupila stanovanje v tem kompleksu. Med njegovimi sosedi naj bi bil tudi pevec, ki ga naš košarkar zelo rad posluša. Gre za Dina Merlina, ki naj bi prav tako postal ponosni lastnik stanovanja sredi Ljubljane. Dino ima pri nas veliko oboževalcev, in ko v Sloveniji pripravi kakšen koncert, je obisk vedno odličen.

BONUS VIDEO: Pogovor z Nino Osenar Kontrec: "Šele po treh sezonah Big Brotherja so mi rekli televizijska voditeljica in ne starleta"

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu