Luka Dončić in Anamaria sta dobro izkoristila čas zase

Luka Dončić in Anamaria sta dobro izkoristila čas zase (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
24. 6. 2019

Po koncu sezone, debitantske na ameriškem parketu, si je več kot zasluženi odmor privoščil tudi Luka Dončić. Slovenski košarkar je tako v družbi izbranke Anamarie obiskal finale Lige prvakov v Madridu, zatem pa sta odletela še v Grčijo. Tam sta se predajala sončnim žarkom in daleč od oči izkoristila nekaj časa zase.

Daleč stran od slovenske javnosti je junija počitnikoval Luka Dončić, ki je v družbi boljše polovice odpotoval na grški Santorin. Brez natrpanega urnika in bliskavic vsepovsod. Kljub temu je bil ves čas povezan z 'zunanjim' svetom, kadar pa mu je čas dopuščal, si je ogledal tudi košarkarsko tekmo.

Izklesana postava

Luka se danes z nasmehom na ustnicah spominja začetka sezone, ko je s svojimi predstavami utišal vse kritike. Ti so bili pred tem precej glasni tudi na račun njegove postave, saj so ga označili kar za 'predebelega' in 'prepočasnega'. Ljubljančan je leto dni pozneje tisti, ki se smeje zadnji. Je namreč tudi eden od glavnih favoritov za naslov novinca leta, očitno pa je prišlo tudi do preobrazbe. Novinar Dallas Morning News Brad Townsenda je na Twitterju zapisal, da lastnik franšize Dallas Mavericks Mark Cuban pravi, da je Dončić trenutno nekje na barki, a da je bil v Dallasu pred približno dvema tednoma. "Prišel je in delal z našim glavnim trenerjem Rickom Carlisleom. Pravzaprav sem videl en trebušni kvadratek, tako da je zagotovo to bil korak v pravo smer," je ob tem dodal 60-letni Cuban. “Samo en trebušni kvadratek?” je novinar zbodel lastnika Mavericksov "Mogoče sta bila dva. A zagotovo je v precej boljši formi," je zatrdil Cuban. Dončiću objava ni ušla in z veliko mero humorja je zapisal: "Six-pack pride kmalu."

Počitnice v dvoje

Na Santorinu je Luki družbo delala njegova izbranka Anamaria, ki ga je spremljala tudi na finalu Lige prvakov. Tega si je ogledala tudi Lukova mama Mirjam Poterbin. Luka je že nekaj dni pozneje odletel v Grčijo, kjer je parček užival v kristalno čisti vodi, se sončil ob bazenu in čas preživljal daleč stran od oči javnosti. Pogosta tema njunega pogovora je bilo brez dvoma tudi novo domovanje, saj je Luka svoj prvi denar, ki ga je zaslužil na drugi strani Atlantika, vložil v luksuzno nepremičnino. Fant je za milijon evrov kupil nepremičnino, ko pa bo prenovljena, se bo lahko pohvalila tudi z bazenom in košarkarskim igriščem.

Luka obožuje morje

Luka je doslej poletja preživljal na Krku, kjer sta se z Anamario tudi spoznala. Tja se je v zadnjih letih pogosto odpravil v druži najboljših prijateljev, na katere kljub izjemnemu uspehu nikdar ne pozabi.

Besedilo: Maja Muhič

Priporočamo