Poglejte si, kdo počiva v naročju Luke Dončića, prizor pove več kot tisoč besed

4. 1. 2024
Deli
Poglejte si, kdo počiva v naročju Luke Dončića, prizor pove več kot tisoč besed (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred kratkim je postal očka, zdaj pa je čisto očaral še z eno potezo ...

Naš košarkarski as Luka Dončić ne očara le na košarkarskih igriščih, temveč še s svojim zasebnim življenjem. Z zaročenko Anamario Goltes sta se nedavno razveselila rojstva hčerkice Gabrielle in tako poskrbela za lepo presenečenje, saj o nosečnosti nista javno govorila.

Zdaj Luka nadvse uživa v vlogi očeta, že na samem začetku je odločno dal vedeti, da bo kot starš dal vse od sebe - tako kot daje vse od sebe na igrišču. Kmalu po rojstvu punčke se je pojavil v supegah, na katerih je bilo izpisano njeno ime in s to potezo naravnost očaral.

Zdaj pa je očaral še z enim prizorom - znano je, da je velik ljubitelj psov, tako kot njegova srčna izbranka. Doma imata kar tri štririnožce, ki so enakovredni člani njune družine. "Psi govorijo, a le tistim, ki znajo poslušati," je zapisano ob fotografiji na FB strani Luka Global Fans. Na njej je naš košarkar, v naročju mu pa mirno počiva eden od njegovih ljubljenčkov.

Da sta 24-letni zvezdnik in eno leto starejša Anamaria ljubitelja psov, je jasno tudi z njunih objav na družbenih omrežjih. Prav kužki so tisti, ki Anamarii delajo družbo takrat, ko je Luka na treningih in tekmah. Ljubljenčke sta si omislila kmalu po tem, ko sta se preselila v ZDA.

Njuni pasji prijatelji so lepo sprejeli novo članico družine, malo Gabrielo, in prepričani smo, da so odlične pasje varuške. Sama bo odraščala v čudoviti družbi - lepo je, ko otroka že od rojstva spremljajo živalice, se vam ne zdi? Tako se ob njih lahko veliko nauči, kar njena starša sama zelo dobro vesta.

Luka tudi s svojo skrbjo za pse jasno daje do znanja, kako je treba ravnati z ljubljenčki - odgovorno, predano in z veliko ljubezni. Tudi zato je velik vzornik za številne, saj jasno kaže, kakšen človek je - predan, zvest in z dušo na pravem mestu. Bravo, Luka!

Preberite še:

Ta pri nas znana pevka za praznike ostala sama in takole je videti zdaj

Tako je zdaj v domu Darje Gajšek, njena dnevna soba je res impresivna!

Bonus video: Dr. Metka Kuhar je v tokratni epizodi Modre sobe gostila odvetnika Zorana Stankića Rupnika, strokovnjaka z občutljivim pristopom pri pravnem zastopanju in zaščiti otrok, ki so se znašli v težavnih, pogosto travmatičnih okoliščinah. Zoranova kariera obsega različne, a medsebojno povezane vloge kolizijskega skrbnika, pooblaščenca otrok žrtev v kazenskih postopkih, zagovornika mladoletnih storilcev kaznivih dejanj, člana strokovnega sveta v Hiši za otroke, člana skupine za spremembo Družinskega zakonika.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu