Luka Dončić s to potezo nasmejal številne in se ob vsem skupaj še sam zabaval, samo poglejte ta prizor!

29. 3. 2023
Deli
Luka Dončić s to potezo nasmejal številne in se ob vsem skupaj še sam zabaval, samo poglejte ta prizor! (foto: Profimedia)
Profimedia

Vedeli smo, da ima naš košarkarski as odličen smisel za humor, kar je vnovič pokazal svojim oboževalcem.

No, s tem pa je dodobra nasmejal marsikoga, kar je razvidno tudi iz komentarjev na FB strani Luka Doncic Global Fans. Oblekel si je namreč majico z napisom v mešanici jezikov, ki pravi: "All I need is suvo meso and rakija." Mislimo, da prevod ni potreben, kajne? Seveda so se pod objavo zvrstili številni komentarji, med njimi tudi komentarji oboževalcev iz Slovenije.

Preberite še: Ta znani Slovenec po rokah nosi Sašo Lendero, ki tega niti več ne skriva!

Eden od njih se glasi: "Luka, ti že veš, kaj je dobro." Prepričani smo, da bi si tako majico želel marsikdo, a naš košarkar ni razkril, kje jo je nabavil. No, mogoče mu jo je podaril kdo od oboževalcev. Prepričani smo, da bo Luka še ob kakšni priložnosti pokazal, da se zna odlično zabavati in ob tem nasmejati tudi druge. S tem prizorom je požel veliko všečkov in predvsem iskrenih nasmehov.

Morda vas zanima: Ste že videli, kako lepo sestro ima Anja Ramšak? Uff, kakšna lepotica!

Med ljubitelji košarke je Luka izjemno priljubljen, tako da mu številni sledijo na družbenih omrežjih in tako izvedo kakšno podrobnost iz njegovega življenja. Svoje zasebnosti ne razkriva prav pogosto, tu pa tam pa le pokaže kakšen lep prizor. Znano je, da imata z njegovo srčno izbranko Anamario Goltes doma tri pasje hišne ljubljenčke, ki jima delajo družbo v trenutkih sprostitve. S seboj jih vzameta tudi na potovanja, takrat, ko imata malce dopusta.

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki opozori na eno dejstvo - na dele telesa, na katera pogosto pozabimo, kot so denimo stopala. Slednja v resnici igrajo veliko vlogo pri pravilnem gibanju. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Vabljeni k ogledu.