Luka Jezeršek, ki praznuje sedmo obletnico poroke, bo tretjič zibal

SODNIK LUKA JEZERŠEK
Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo. (foto: POP TV) POP TV
21. 10. 2019

Za sodnika šova MasterChef je bil pretekli vikend v znamenju obletnice poroke. Luka Jezeršek je namreč skupaj s srčno izbranko Aleksandro Jezeršek Matjašič praznoval sedmo obletnico pravljične poroke. Praznovanje je bilo toliko bolj čustveno, saj bo kuharski mojster znova postal očka.

Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.

In s srcem in dušo je predan tudi svoji izbranki Aleksandri, s kateri si je ustvaril skupno življenje, ki je polno nepozabnih in lepih trenutkov. In še en lep trenutek se bo zgodil še letos. Štiričlanska družinica se bo namreč decembra povečala za še enega člana. Po prvorojenemu sinčku Urhu, ki je septembra začel obiskovati prvi razred osnovne šole in Sofiji, ki je šla letos v vrtec, bo tako na svet prijokal fantek ali punčka. Aleksandra in Luka pravita, da se bosta tudi tokrat pustila presenetiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokratno sobotno popoldne smo tradicionalno preživeli pri sosedih, pobirali smo jabolka🍏🍎. Aja, in ustvarjali spomine... 🌞🍂😍 #skorajjesen #weekendvibes #familyandfriends

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek) on